reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

A ja mam 6 kilo mniej niż przed ciążą pomimo że jem dużo czekolady :-) Kupiłam sobie jeansy nowe bo stare już za małe i mój tyłek wygląda super. Ale galaretki trochę na brzuchu zostało tylko nie mam czasu ćwiczyć wolę siedzieć na bb :-D

reklama
JA zaczynalam ciaze z 69,5 dzisiaj jest juz 68 i chce jeszcze 10 kilo a najlepiej 13.W ciazy wazylam ponad 90 kilo nie wiem dokladnie ile bo przestalam wchodzic na wage jak pokazalo 90 a potem przybylo mi jeszcze 4 cm w pasie ale na wage nie weszlam a polozna mnie nie wazyla.Ale pewne jest ze juz ponad 20 kilo na minusie z czego jestem dumna :)

A ja mam 58,5;) Tyle, że brzuch jest daleki od płaskiego - cóż brak mieśni....Ostatnio to mi sie w ogóle coś przestawiło - non stop chodzę głodna;/

No to i ja sie pochwale poczaek ciazy 65 , koncówka ciazy 75 a teraz 62kg.... Mam nadzieje ze uda mi sie zejsc ponizej 60 kg i jakos ogarnac faldke, choc poki co weny do cwiczen brak

jejku, a mi dopiero dzisiaj udało się wrócić do wagi początkowej. Trochę mi to zajęło, ale za to teraz jaka radość!!! :D

Hej.
Malymi krokami dojdziemy do swej upragnionej wagi...
Mi zostało jeszcze 5 kg do zrzucenia ale teraz kłania sie siłka bo te kilogramy zalegaja w udach. Mam figure gruszki i jak tyje to zawsze od pasa w dół niestety..a potem zrzucic to ....masakra....

reklama
A propos diety to właśnie piję kawkę bezkofeinową i zajadam ciastko francuskie z dżemem :)))

Do góry