reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

A ja mam 6 kilo mniej niż przed ciążą pomimo że jem dużo czekolady :-) Kupiłam sobie jeansy nowe bo stare już za małe i mój tyłek wygląda super. Ale galaretki trochę na brzuchu zostało tylko nie mam czasu ćwiczyć wolę siedzieć na bb :-D

reklama
JA zaczynalam ciaze z 69,5 dzisiaj jest juz 68 i chce jeszcze 10 kilo a najlepiej 13.W ciazy wazylam ponad 90 kilo nie wiem dokladnie ile bo przestalam wchodzic na wage jak pokazalo 90 a potem przybylo mi jeszcze 4 cm w pasie ale na wage nie weszlam a polozna mnie nie wazyla.Ale pewne jest ze juz ponad 20 kilo na minusie z czego jestem dumna :)

A ja mam 58,5;) Tyle, że brzuch jest daleki od płaskiego - cóż brak mieśni....Ostatnio to mi sie w ogóle coś przestawiło - non stop chodzę głodna;/

No to i ja sie pochwale poczaek ciazy 65 , koncówka ciazy 75 a teraz 62kg.... Mam nadzieje ze uda mi sie zejsc ponizej 60 kg i jakos ogarnac faldke, choc poki co weny do cwiczen brak

jejku, a mi dopiero dzisiaj udało się wrócić do wagi początkowej. Trochę mi to zajęło, ale za to teraz jaka radość!!! :D

Hej.
Malymi krokami dojdziemy do swej upragnionej wagi...
Mi zostało jeszcze 5 kg do zrzucenia ale teraz kłania sie siłka bo te kilogramy zalegaja w udach. Mam figure gruszki i jak tyje to zawsze od pasa w dół niestety..a potem zrzucic to ....masakra....

reklama
A propos diety to właśnie piję kawkę bezkofeinową i zajadam ciastko francuskie z dżemem :)))

Do góry