reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

a ja juz sie niewaze od kiedy mój męzulek zrzucił 7.5 kilo... to mnie krew zalewa.. na samą mysl o wadze która u mnie stoi jak zakleta

reklama
ja jestem ewenementem:) Po porodzie schudłam straszliwie i wyglądałam jak śmierć... Teraz jak już nie karmię i zaczęłam jeść "normalnie" coraz bardziej zbliżam się do kształtu idealnego- koła;/ A ile ważę?? Któż to wie/ Ale do maja muszę pięknie ważyć maks 53 kilo i mam być już bardziej "zbita". Jak na razie jestem taka miękka, jak ameba rozlana albo inny zwierz;/

blondi-- schodzi się miednica.. u mnie sie rozeszła przy porodzie z Tomkiem ( mimo ze cc miałam ) a teraz po porodzie z Kubą sie wchodze w spodnie z przed ciazy z Tomkiem.. co było niemozliwe własnie miedzy tymi ciazami:)

Ja nadal regularnie chodze na aerobic i powiem Wam ze waga powolutku ale spada w dol. Juz mam 2 kg mniej niz przed ciaza- gdyby udalo mi sie zrzucic jeszcze 3 to byloby super ale niestety z iloscia slodyczy ktore pochlaniam to bedzie bardzo trudne..

To i JA sie pochwale JA tez weszlam jzu w spodnie z przed ciazy.Nareszcie!Ale jestem juz 3 tydzien na diecie dukana i codziennie cwicze na orbiterku wieczorem i robie na nim kilka kilometrow przed snem a rano wstaje naprawde lzejsza i czuje sie superowo:))

Blondi - mi się miednica zeszła. już nie jestam tak szeroka w biodrach - trochę smutno, bo miałam bardziej kobiece kształty, a teraz znów talia mi zanika..... Zeszłam do 58,5 więc nie jest żle. Przed ciazą wazyłam 60 kg, więc teraz moja waga mi pasuje;)

reklama
Do góry