reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

reklama
Ja ważę w sumie 14 kg mniej niż przed ciążą ale jeszcze 10 kg jak bym zrzuciła to by było dobrze. Powiem Wam, że przed ciążą jak byłam dużo grubsza to wyglądałam młodziej.... to mnie dobija jak patrzę w lustro i wydaje mi się, że mam starą twarz...
Obecnie nie stosuję żadnej diety, oby waga nie szła w górę pilnuję. Jak jadłam mało to miałam mało pokarmu a dziecko jest dla mnie ważniejsze. Tyle lat byłam otyła to teraz już i tak jest ok a resztę zrzucę w swoim czasie :)

ja mam jak na razie 13 kg mniej po ciazy i chcialabym, zeby tak zostalo choc przy wadze 70 kg i tak mam brzucha ale len ze mnie prze okropny wiec cwiczenia odpadaja a ze slodyczami tez trzeba uwazac eh

Musze sie Wam pochwalic ze zaczelam chodzic na aerobic:)
Ogolnie jestem zadowolona ze swojej formy bo az tak nie odstaje od grupy:)
Najgorzej z rozciaganiem.. oj po takim czasie nic nie robienia- kiepsko, kiepsko;)
Gdybym jeszcze umiala slodycze odstawic to byloby super. Wage juz mam dobra ale trzeba cialo ujedrnic i mam nadzieje ze gimnastyka troche pomoze.

A ja już 65 kilo ważę. Czyli 4 mniej niż zaszłam w ciążę. Dziś siostra mojego męża powiedziała że pewnie mam dietę bo tak schudłam. Bo ona dobrze wie że jak się karmi piersią to kobieta tyje a nie chudnie (idiotyzm totalny). A ja nadal zero smażonego, wszystko na parze, 4 posiłki dziennie i dużo zup. I zero słodyczy. Mała się najada i rośnie a ja chudnę i się cieszę. Mam w czerwcu komunię chrześniaka, w lipcu chrzest Natalki a w sierpniu wesele znajomych i od mamy pożyczę sukienki bo ma świetne a teraz ważymy tyle samo :-)

Kate - moja mama wązy mniej niż ja bo jest niższa, wiec teraz pozbyłam się trochę bluzek i dalam mamie bo mój biust się tak powiększył, że teraz wszystkie bluzki mam do pepka(zawsze były którkie ale teraz przeszły same siebie), a że rozstępy mam to takich bluzek już nie założe:(

A ja już 65 kilo ważę. Czyli 4 mniej niż zaszłam w ciążę. Dziś siostra mojego męża powiedziała że pewnie mam dietę bo tak schudłam. Bo ona dobrze wie że jak się karmi piersią to kobieta tyje a nie chudnie (idiotyzm totalny). A ja nadal zero smażonego, wszystko na parze, 4 posiłki dziennie i dużo zup. I zero słodyczy. Mała się najada i rośnie a ja chudnę i się cieszę. Mam w czerwcu komunię chrześniaka, w lipcu chrzest Natalki a w sierpniu wesele znajomych i od mamy pożyczę sukienki bo ma świetne a teraz ważymy tyle samo :-)

No to moje gratulacje:-)
Ja z waga stpje w miejscu a nawe mi sie waha raz pol kilo mniej raz wiecej...

A mnie waga spada ale bardzo powoli, waze teraz 60kg a chce chociaz 55, mam nadzieje ze moze uda sie jeszcze mniej. A tak w ogole to ide sie zwazyc bo robilam to jakis tydzien temu :-)

Ja na razie na wadze stoję ale jem bardzo dużo i boję się, że po karmieniu znów przytyję szybko a wolałabym zostac na tej wadze.

reklama
A mnie waga spada ale bardzo powoli, waze teraz 60kg a chce chociaz 55, mam nadzieje ze moze uda sie jeszcze mniej. A tak w ogole to ide sie zwazyc bo robilam to jakis tydzien temu :-)

Oj jak Ci dobrze, ja do Twojej wagi dąże, powoli ale już 65kg wiec jeszcze tylko 5kg:) a ile TY masz wzrostu, że chcesz ważyć tylko 55kg?

Do góry