To nam się przyda po trudach wychowawczych oszustka Weidera
reklama
E
Ewcia_822
Gość
Ja ważę w sumie 14 kg mniej niż przed ciążą ale jeszcze 10 kg jak bym zrzuciła to by było dobrze. Powiem Wam, że przed ciążą jak byłam dużo grubsza to wyglądałam młodziej.... to mnie dobija jak patrzę w lustro i wydaje mi się, że mam starą twarz...
Obecnie nie stosuję żadnej diety, oby waga nie szła w górę pilnuję. Jak jadłam mało to miałam mało pokarmu a dziecko jest dla mnie ważniejsze. Tyle lat byłam otyła to teraz już i tak jest ok a resztę zrzucę w swoim czasie
Obecnie nie stosuję żadnej diety, oby waga nie szła w górę pilnuję. Jak jadłam mało to miałam mało pokarmu a dziecko jest dla mnie ważniejsze. Tyle lat byłam otyła to teraz już i tak jest ok a resztę zrzucę w swoim czasie
Musze sie Wam pochwalic ze zaczelam chodzic na aerobic
Ogolnie jestem zadowolona ze swojej formy bo az tak nie odstaje od grupy
Najgorzej z rozciaganiem.. oj po takim czasie nic nie robienia- kiepsko, kiepsko
Gdybym jeszcze umiala slodycze odstawic to byloby super. Wage juz mam dobra ale trzeba cialo ujedrnic i mam nadzieje ze gimnastyka troche pomoze.
Ogolnie jestem zadowolona ze swojej formy bo az tak nie odstaje od grupy
Najgorzej z rozciaganiem.. oj po takim czasie nic nie robienia- kiepsko, kiepsko
Gdybym jeszcze umiala slodycze odstawic to byloby super. Wage juz mam dobra ale trzeba cialo ujedrnic i mam nadzieje ze gimnastyka troche pomoze.
A ja już 65 kilo ważę. Czyli 4 mniej niż zaszłam w ciążę. Dziś siostra mojego męża powiedziała że pewnie mam dietę bo tak schudłam. Bo ona dobrze wie że jak się karmi piersią to kobieta tyje a nie chudnie (idiotyzm totalny). A ja nadal zero smażonego, wszystko na parze, 4 posiłki dziennie i dużo zup. I zero słodyczy. Mała się najada i rośnie a ja chudnę i się cieszę. Mam w czerwcu komunię chrześniaka, w lipcu chrzest Natalki a w sierpniu wesele znajomych i od mamy pożyczę sukienki bo ma świetne a teraz ważymy tyle samo :-)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Kate - moja mama wązy mniej niż ja bo jest niższa, wiec teraz pozbyłam się trochę bluzek i dalam mamie bo mój biust się tak powiększył, że teraz wszystkie bluzki mam do pepka(zawsze były którkie ale teraz przeszły same siebie), a że rozstępy mam to takich bluzek już nie założe
A ja już 65 kilo ważę. Czyli 4 mniej niż zaszłam w ciążę. Dziś siostra mojego męża powiedziała że pewnie mam dietę bo tak schudłam. Bo ona dobrze wie że jak się karmi piersią to kobieta tyje a nie chudnie (idiotyzm totalny). A ja nadal zero smażonego, wszystko na parze, 4 posiłki dziennie i dużo zup. I zero słodyczy. Mała się najada i rośnie a ja chudnę i się cieszę. Mam w czerwcu komunię chrześniaka, w lipcu chrzest Natalki a w sierpniu wesele znajomych i od mamy pożyczę sukienki bo ma świetne a teraz ważymy tyle samo :-)
No to moje gratulacje:-)
Ja z waga stpje w miejscu a nawe mi sie waha raz pol kilo mniej raz wiecej...
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
A mnie waga spada ale bardzo powoli, waze teraz 60kg a chce chociaz 55, mam nadzieje ze moze uda sie jeszcze mniej. A tak w ogole to ide sie zwazyc bo robilam to jakis tydzien temu :-)
Oj jak Ci dobrze, ja do Twojej wagi dąże, powoli ale już 65kg wiec jeszcze tylko 5kg a ile TY masz wzrostu, że chcesz ważyć tylko 55kg?
Podziel się: