reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

Witam,cieżko idzie mi zrzucanie kilogramów i bardzo wolno.Przed ciażą ważyłam 48kg,a w dniu porodu 74kg,na chwile obecną mam 54 kilogramy,a co najgorsze to waga od paru tygodni stoi w miejscu.

reklama
Ja też ważę już mniej niż przed ciążą :-) Startowałam z wagą 67kg w ciąży dobiłam do 90kg a teraz mam już 60kg a czasami waga pokazuje nawet mniej:-D U mnie jedynymi pozostałościami po ciąży są rozstępy i blizna po cc

A ja muszę się wsiąść za siebie bo właśnie zaczęłam już przybierać. Co prawda ważę jeszcze o wiele mniej niż przed ciążą ale lepiej by było dla zdrowia jakbym tę wagę utrzymała.

hmmm ja po porodzie po miesiącu doszłam do wagi sprzed ciąży, z tym, że i tak miałam nadwagę około 15kg:-( Marzy mi się więc zrzucenie tego nadmiaru...Dopiero od miesiąca waga zaczęła mi znowu spadać, ważę więc o 3kg mniej niż przed ciążą, a to dla mnie sukces...ale jeszcze dłuuuga droga przede mną, aby wyglądać tak jak 5 lat temu.

reklama
oo no to gratuluje... mi zostało 7... a moze i mniej.. albo wiecej hihi teraz to niewiem i się w sumie niewazne bo do lata jeszcze daleko:)

Do góry