Po urodzeniu Mai przeżyłam szok. Otóż teraz ważę 51 kg Przed ciążą ważyłam 58 kg. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam taką wagę, chyba jak kończyłam szkołę średnią ;-) Ciekawe czy mi trochę kg przybędzie jak skończę karmić ;-)
reklama
Malutka...
Fanka BB :)
ja niestety nadal nie mieszcze się w spodnie i już raczej się nie zmieszcze strasznei mi się biodra rozeszły i jak narazie ani cm mniej, a waga może zostać taka jaka jest
tak wogóle czy nosicie pas wyszczuplający???
tak wogóle czy nosicie pas wyszczuplający???
Ja nie nosze...moja waga teraz to 52,5 i generlnie moje cialo wyglada jak przed ciaza...nigdy nie bylo idealne wiec i teraz nie jest ale wyglada tak samo. W spodnie wchodze wszystkie wiec chociaz tyle dobrze. Moze w koncu uda mi sie wrocic na silownie i troche sie poruszac bo czuje ze kosci mam zastane na maksa...ale narazie bez bartusia 3 godziny to stanowczo za duzo dla mnie:-) sfiksowalam troche na jego punkcie;-)
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Ale Wam zazdroszcze dziewczyny... ja waże nadal 66kg i waga nie schodzi od kilku tygodni;( wiec te 6kg zaległe nadal mam;(
C
claudia4you
Gość
51,5 kilo od miesiąca w miejscu
do wagi przedciążowej (50kg) 1,5 kilo zostało
zero ćwiczeń i wyrzeczeń ;-)
do wagi przedciążowej (50kg) 1,5 kilo zostało
zero ćwiczeń i wyrzeczeń ;-)
joasienka1
Fanka BB :)
ja też już waga przedciążowa, muszę tylko zacząć ćwiczyć co by flaka się pozbyć
reklama
Ja mam 3kg mniej niż przed ciążą. To na pewno zasługa codziennych kilkugodzinnych spacerów z Klarą Nogi fajnie mi wyszczuplały, ale brzuch nadal nieładny Z powodu rozstępów i tak już go nie pokażę, ale chcę, żeby w ubraniu nie odstawał...
Podziel się: