reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

Po urodzeniu Mai przeżyłam szok. Otóż teraz ważę 51 kg :szok: Przed ciążą ważyłam 58 kg. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałam taką wagę, chyba jak kończyłam szkołę średnią :tak:;-) Ciekawe czy mi trochę kg przybędzie jak skończę karmić ;-)

reklama
ja niestety nadal nie mieszcze się w spodnie i już raczej się nie zmieszcze strasznei mi się biodra rozeszły i jak narazie ani cm mniej:(, a waga może zostać taka jaka jest

tak wogóle czy nosicie pas wyszczuplający???

Ja nie nosze...moja waga teraz to 52,5 i generlnie moje cialo wyglada jak przed ciaza...nigdy nie bylo idealne wiec i teraz nie jest ale wyglada tak samo. W spodnie wchodze wszystkie wiec chociaz tyle dobrze. Moze w koncu uda mi sie wrocic na silownie i troche sie poruszac bo czuje ze kosci mam zastane na maksa...ale narazie bez bartusia 3 godziny to stanowczo za duzo dla mnie:-) sfiksowalam troche na jego punkcie;-)

ja po 2 tyg.ćwiczeń na Vacu powerze i dieta MŻ -minus 1.5 kg:( jeszcze zostało 6 do zgubienia

ticker.php

51,5 kilo od miesiąca w miejscu
do wagi przedciążowej (50kg) 1,5 kilo zostało

zero ćwiczeń i wyrzeczeń ;-)

a ja ważę już 59 :):):) -1 kg w porównaniu do wagi sprzed ciąży. jednak te spacerki z Wojtusiem robią swoje;)

reklama
Ja mam 3kg mniej niż przed ciążą. To na pewno zasługa codziennych kilkugodzinnych spacerów z Klarą :) Nogi fajnie mi wyszczuplały, ale brzuch nadal nieładny :( Z powodu rozstępów i tak już go nie pokażę, ale chcę, żeby w ubraniu nie odstawał...

Do góry