reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

U mnie też brzuch masakra, wystający i za duzo skóry, nie wiem czy ta skóra po 2 ciąży sie jeszcze jakos wciągnie.

reklama
Aniwar - 50kg to strasznie mało, a ile masz wzrostu?

Ja znów trochę spadłam, już waże 66kg:)

Dziewczyny pamiętajcie, że w piersiach każda z Nas ma z 2kg jak nie wiecej więc jeśli chudniemy to rozsądnie:-D

no własnie ja niziutka jestem bo mam 161cm więc te 50 kilo to by loby idealnie...:-)

oj u mnie to 2 kg raczej nie jest...mało mam mleczka i piersi tez jakos wieksze mi sie nie wydaja wszytskie staniki sprzed cizy sa dobre. Nic te moje bimbalki nie urosly;-)

ostatnio czytałam, że preparaty z algami morskimi mogą zawierać jod i to przenikając do mleczka może zaszkodzić... :(
Trzeba kurcze uważać

Dziewczyny mam do Was pytanko- poniewaz cierpie na straszliwe zaparcia:/ - moze poradzicie co mozna brac zeby sobie poradzic z tym problemem. Zapewne herbatek typu figura pic nie mozna przy karmieniu piersia..? A herbaty zielone, czerwone?
Odzywiam sie zdrowo, pije activie od czasu do czasu, poza tym duzo plynow a i tak mi nie pomaga..

Ja mam 162 cm wzrostu i kiedys czytalam ze powinnam wazyc 52 kilo ale Ja osobiscie lubie siebie z waga 56-58 kilo :-) Ale daleko mi do tego jeszcze. Chodze dziennie te 4 kilometry i zaczelam cwiczyc ale wciaz nie systematycznie. Mam jeden przyrzad w domu ale marzy mi sie jeszcze orbiterek ale nie mam na to miejsca :-(

Gosiula85- na zaparcia położna polecała Dicoman, preparat z błonnikiem.

Ja ćwiczę A6W, chcę dojść do ładu z brzuchem. Zostało mi 2-3 kilo do wagi z przed ciąży, ale brzuch mam taki wystający.
Znacie jakieś dobre balsamy ujędraniające?

reklama
mnie też kuszą preparaty ujędrniające, ale mówiąc szczerze, to się boję, bo cholera wie, co w nich jest i jaki będą miały wpływ na dziecko...

Do góry