reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Aniwar - 50kg to strasznie mało, a ile masz wzrostu?
Ja znów trochę spadłam, już waże 66kg
Dziewczyny pamiętajcie, że w piersiach każda z Nas ma z 2kg jak nie wiecej więc jeśli chudniemy to rozsądnie
Ja znów trochę spadłam, już waże 66kg
Dziewczyny pamiętajcie, że w piersiach każda z Nas ma z 2kg jak nie wiecej więc jeśli chudniemy to rozsądnie
no własnie ja niziutka jestem bo mam 161cm więc te 50 kilo to by loby idealnie...:-)
oj u mnie to 2 kg raczej nie jest...mało mam mleczka i piersi tez jakos wieksze mi sie nie wydaja wszytskie staniki sprzed cizy sa dobre. Nic te moje bimbalki nie urosly;-)
oj u mnie to 2 kg raczej nie jest...mało mam mleczka i piersi tez jakos wieksze mi sie nie wydaja wszytskie staniki sprzed cizy sa dobre. Nic te moje bimbalki nie urosly;-)
Dziewczyny mam do Was pytanko- poniewaz cierpie na straszliwe zaparcia:/ - moze poradzicie co mozna brac zeby sobie poradzic z tym problemem. Zapewne herbatek typu figura pic nie mozna przy karmieniu piersia..? A herbaty zielone, czerwone?
Odzywiam sie zdrowo, pije activie od czasu do czasu, poza tym duzo plynow a i tak mi nie pomaga..
Odzywiam sie zdrowo, pije activie od czasu do czasu, poza tym duzo plynow a i tak mi nie pomaga..
AsiaK.
Fanka BB :)
laktuloza - czy jakos tak - klaudoos cos wie. ja sie dopytywalam i wiem ze mozna brac jak sie karmi, gdzies na watku to znajdziesz...
Ja mam 162 cm wzrostu i kiedys czytalam ze powinnam wazyc 52 kilo ale Ja osobiscie lubie siebie z waga 56-58 kilo :-) Ale daleko mi do tego jeszcze. Chodze dziennie te 4 kilometry i zaczelam cwiczyc ale wciaz nie systematycznie. Mam jeden przyrzad w domu ale marzy mi sie jeszcze orbiterek ale nie mam na to miejsca :-(
Gosiula85- na zaparcia położna polecała Dicoman, preparat z błonnikiem.
Ja ćwiczę A6W, chcę dojść do ładu z brzuchem. Zostało mi 2-3 kilo do wagi z przed ciąży, ale brzuch mam taki wystający.
Znacie jakieś dobre balsamy ujędraniające?
Ja ćwiczę A6W, chcę dojść do ładu z brzuchem. Zostało mi 2-3 kilo do wagi z przed ciąży, ale brzuch mam taki wystający.
Znacie jakieś dobre balsamy ujędraniające?
reklama
Podziel się: