reklama
Ja jeszcze 20 kg do zrzucenia i do wymarzonej wagi.Ale mam pytanie czy wy juz wszystkie pozbylyscie sie brzuchow?Dzisiaj mi mija 4 tygodnie a ja wciaz mam wyspe z przodu nad pepkiem normalnie odstaje mi duzy brzuch jak w ciazy niechce mi sie wchlonac nosze pas pomaga bo sie zmniejsza ale czy ta wyspa nie utrzymuje sie za dlugo?Czy ktoras z was ma jeszcze brzuch czy wszystkie zgubilyscie bo nie pamietam jak to bylo po pierwszej ciazy kiedy mi sie wszystko wchlonelo.
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
To i ja się pochwale
Przed ciążą 58-60kg waga mi sie wahała natomiast nigdy 60kg nie przekroczyła, w ciąży przytyłam 26 kg ważyłam 86kg
Teraz już mam 69kg, wazyłam się dziś więc cale 9kg zalega, z tym, że 2 do 3 kg zalega w piersiach bo z miseczki C zobiło się E ale całą ciążę mialam 75 pod biustem czyli obwód ani drgnął z przed ciąży
..........więc tak obstawiam zrzucić 6kg wystarczy bo nie chce ważyć mniej niż przed ciążą, mam 173 cm wzrostu wiec nie chce jak patyk wyglądać
Przed ciążą 58-60kg waga mi sie wahała natomiast nigdy 60kg nie przekroczyła, w ciąży przytyłam 26 kg ważyłam 86kg
Teraz już mam 69kg, wazyłam się dziś więc cale 9kg zalega, z tym, że 2 do 3 kg zalega w piersiach bo z miseczki C zobiło się E ale całą ciążę mialam 75 pod biustem czyli obwód ani drgnął z przed ciąży
..........więc tak obstawiam zrzucić 6kg wystarczy bo nie chce ważyć mniej niż przed ciążą, mam 173 cm wzrostu wiec nie chce jak patyk wyglądać
Blondi, a mam takie pytanie jaki masz obwód w biuście? Bo ja tak, jak Ty pod mam 75. Natomiast w biuście po ciąży mam 90. Wpisywałam to w różne kalkulatory rozmiarów staników i raz mi wyskakuje rozmiar E, a raz C i już sama nie wiem jaki mam rozmiar. Dobrze, że staniki mam bawełniane, to się dopasowują. Ale chciałabym teraz kupić sobie kilka ładniejszych - sztywnych na allegro i nie wiem jaki rozmiar:-( A nie mam czasu, żeby podjechać do dobrego sklepu z bielizną, żeby mnie babeczka wymierzyła i podała rozmiar...
reklama
Podziel się: