reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
kashyaa - niestety Ci nie pomogę, nie mam miarki w domu, biustonosze to zawsze w sklepach kupuje mierze, az trafie na idealny, i wtedy wiem jaki rozmiar, teraz wiem, że E 75 ale jaki obwod biustu to już nie
Hmm czyli wychodzi na to ze tylko ja mam wciaz problem z duzym brzuchem jak na miesiac po porodzie ( Nie no nie wylecze sie z tych kompleksow chyba lapie mnie jakas depresja bo nie moge przestac myslec o moim duzym brzuchu i tych wszystkich rostepach
Jeśli Cię to pocieszy, to ja mam rozstępy na całych piersiach. Ale jak patrzę na ten rosnący Cud, to uważam, że mogłam "zapłacić" za to taką cenę;-)
A co do brzucha, to myślę, że nie powinnaś się jeszcze załamywać. Sam pewnie nie stanie się idealny (dlatego ja zostawiłam nieidealny), ale może jeszcze się zmniejszyć. Nie ma się co załamywać. Głowa do góry!
A co do brzucha, to myślę, że nie powinnaś się jeszcze załamywać. Sam pewnie nie stanie się idealny (dlatego ja zostawiłam nieidealny), ale może jeszcze się zmniejszyć. Nie ma się co załamywać. Głowa do góry!
E
Ewcia_822
Gość
Gosia - ja mam takie łóżko wodne, ale i tak dawno takiego małego brzucha nie miałam
Też chcę zacząć robić brzuszki ale jeszcze czasami pobolewa mnie macica i ciągle plamię więc chyba zaczekam jeszcze z tydzień. W sumie to ja mam dużo skóry bo mi wcale nie wstępuje... gdyby plastyka nie bolała tak bardzo to kto wie czy bym nie zdecydowała się na taki koszt... mój bunio jest obrzydliwy po 3 dzieci... w tej chwili to po prostu zwisa mi taka fałda skórna cała w rozstępach... co prawda przy Tycjanie ani jednego rozstępu ale mam po ciąży z Madzią już zagojone, no ale są i tej skóry jest nadto po prostu...
Co do stanika - w piersiach mam 120 a pod 90. Kupuje 90 E albo F bo to różnie jest z tymi rozmiarami...
Też chcę zacząć robić brzuszki ale jeszcze czasami pobolewa mnie macica i ciągle plamię więc chyba zaczekam jeszcze z tydzień. W sumie to ja mam dużo skóry bo mi wcale nie wstępuje... gdyby plastyka nie bolała tak bardzo to kto wie czy bym nie zdecydowała się na taki koszt... mój bunio jest obrzydliwy po 3 dzieci... w tej chwili to po prostu zwisa mi taka fałda skórna cała w rozstępach... co prawda przy Tycjanie ani jednego rozstępu ale mam po ciąży z Madzią już zagojone, no ale są i tej skóry jest nadto po prostu...
Co do stanika - w piersiach mam 120 a pod 90. Kupuje 90 E albo F bo to różnie jest z tymi rozmiarami...
joasienka1
Fanka BB :)
ja dziś się zważyłam i zostało mi 5 kg do wagi sprzed ciąży.
ważę 64,5kg, ale chciałabym zejść do 56-57kg.
ważę 64,5kg, ale chciałabym zejść do 56-57kg.
reklama
martusia29
Fanka BB :)
ladnie joasiab ja wczoraj zaczełam cwiczyc to az sie załamałam......nie bede pisała ile zrobiłam brzuszków bo przy Twoich 100 to Ja bym sie osmieszyła.
Ale pewne jest to ze takiej kiepskiej formy to nigdy nie miałam jak teraz...w kosciach strzelało jak u jakiejs babulenki......Nic moze bedzie lepiej jak mnie przestanie drapac w gardle i meczyc kaszel
Robisz na zgietych nogach czy wyprostowanych???
Ale pewne jest to ze takiej kiepskiej formy to nigdy nie miałam jak teraz...w kosciach strzelało jak u jakiejs babulenki......Nic moze bedzie lepiej jak mnie przestanie drapac w gardle i meczyc kaszel
Robisz na zgietych nogach czy wyprostowanych???
Podziel się: