reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

reklama
oj moj brzuszek tez mnie dobija ale robie brzuszki i samruje sie balsamem wyszczuplajacym:p robie zwykle brzuszki i skosne i zobaczymy co to bedzie:)

ja już chyba nigdy nie wejdę z swoje dwie pary ulubionych spodni :-(
w jednych byłam kilka razy tylko kurczę i 65 zł poszło się paść, za wąskie w biodrach - kurde

Asia - laktuloza jest na zaparcia. Można ją brać, bo nie przenika do mleka. Ja na zaparcia biorę błonnik (Colon). U mnie -1 kg. Ale pewnie nadrobię z powrotem bo mam lodówkę pełną jedzenia, w tym pół torta ze chrzcin;)

Oj wiem coś o tym , moje ukochane 4 kg które mi zostały za żadne chiny nie chcą się ze mną rozstac :-)

jeszcze żebym miała chęć do ćwiczeń, to pół biedy
ale jakoś nie mam, ale trzeba się zabrać za siebie bo mam tylko jedne spodnie normalne

reklama
a ja zgubiłam już 16 kg i jeszcze 6 przede mna:/ nie wspominając że chciałabym zrzucić dodatkowo 5kg ... będzie cieżko...

Do góry