reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

u mnie po 2 tyg. - 1kg wrrr.ale co dobre to jednak pomógł mi ten gorsecik.brzuch nie jest ''zflaczały''

ticker.php

jaki masz ten gorset? napisz coś więcej o nim...i jakie efekty?

reklama
nazwy kurczę nie pamiętam a opakowanie wyrzucił mi Tomek:( kupiła mi go siostrzyczka w stanach.siega mi do tyłka,ma wzmocnienie równiez na plecy,duze wycięcie na cycki.załozyłam go juz po 2 tyg.i noszę codziennie,tylko na noc zdejmuję i piorę:)a efekty,to prawie cały mi się wchłonął.chociaż myślę ze robienie ''brzuszków'' tez troszke pomogło:)

ticker.php

marta a od kiedy robisz te brzuszki? I jakie ilości? Niby można zacząć ćwiczyć dopiero po okresie połogu...

Kurka siwa - wywalę wagę przez okno!!!!!!!! 1 kg + ;-( Czuje się grubo, brzydko i źle;-( I jeszcze mi mąż na pocieszenie kupił biszkopta;-(
hihi ja 1kg nie przejmuje sie nigdy bo wezme laktuloze i 1kg mniej:)

ja mam juz 26kg na minusie jeszcze 19kg bym byla zadowolona! a potem jeszcze z 10 i bede laska, ale z pomarszczona skóra:)

Ribi- ja dopiero teraz zaczynam nosic gordset bo dopiero weszlam w niego::)

dziewczynki, na sflaczale brzuchy/ cellulit, lub dzialanie wyszczuplajace polecam guam - bardzo drogi interes bo caly zestaw ok 280zl wystarczy na ok 13 zabiegow, ale efekt po pierwszym uzyciu!!!! ja kupuje z koncem marca, rok temu zuzylam 3opakowania wtedy co schudlam 55kg i z czystym sumieniem polecam!!!!!!! moj m przewaznie w zadne kremy nie wierzy ale sam mnie namawia bym kupila znowu bo efekt widzial po 1 zastosowaniu i niedowierzal!

Wczoraj tak się zdenerwowałam, że kategorycznie wyjasniłam mężowi, że przechodzę na DIETĘ (dla pewności, że zrozumiał wyraz przeliterowałam). I w ramach protestu zapakowałam wszystkie słodkości do reklamówki i powiedziałam, że ma sobie to wziąć ze sobą do pracy. Z czystego sadyzmu małżonek reklamówkę zostawił w domu. Ale ja jestem twarda;) Uroczyście przysięgam że nie tknę ani pół biszkopta, kołacza, herbatnika i ptasiego mleczka przez następny miesiąc itp.

Ostatnia edycja:
blondi i kaludoos jakiego koloru macie ten gorset? Blondi czy już coś Ci się wchłonęło po noszeniu tego gorsetu? Rozumiem, że można go zacząć nosić dopiero po okresie połogu...?

Ja sobie też zakupiłam gorset - no bo niby nózki zgrabniutkie ale brzuchol jakbym jeszcze w ciąży była. No jak ten gorset dostałam to pomyślałam że za chiny ludowe się do tego nie zmieszczę. Wyglądało jakbym się chciała wcisnąć w kalesony mojej Anuli - ale jak już się wbiłam w to cudo to po kilku dniach było widać efekty. Jednak bez ćwiczeń się nie obejdzie - bo z dietą to ja sobie dam spokój: życie jest zbyt krótkie aby nie jeść sernika :)))) A u nas w sklepiku mają takie pyszne pomarańczowe ciastka :)))
Wagi w domu nie mam - bo waga w wielu przypadkach jest czynnikiem stersogennym, a ja jestem szczęśliwym człowiekiem. Za to ściełam dziś włosy i od razu czuje się lżejsza :)) Więc idę sobie ciacho strzelić ;)

reklama
blondi i kaludoos jakiego koloru macie ten gorset? Blondi czy już coś Ci się wchłonęło po noszeniu tego gorsetu? Rozumiem, że można go zacząć nosić dopiero po okresie połogu...?

ja nosiłam od 3 tygodnia, w nim czuje się sexi zresztą jest bardzo ładny, ja mam cielisty:) a czy widać efekty, no tak jak już pisałam skóry wiszacej nie mam, a czy to zasługa gorsetu że brzuch się zmniejsza czy może utraty wagi... trudno stwierdzić:)

Do góry