reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

reklama
powiem wam, że ja kiedyś robiłam 300, ale teraz forma kiepska jak na mnie :( Uwielbiam sport, latem tenis, rower, a zimą narty i fitness. A teraz to kondycji brak, muszę nad nią szybko popracować :)

a ja końca połogu nie mogę się doczekać, żeby znowu wskoczyć na bieżnię,póki co stoi na naszej klatce schodowej i się kurzy :-(

to ja zrobilam 15 ;) he he he .... kiedyc pompki,brzuszki no problem a teraz po tych 15 stu boje sie zobaczyc ile jestem w stanie zrobić pompek...tak się zasiedziałam:(
Nic mąz ma w planach kupić atlas to bedzie na czym ćwiczyć:) tylko zeby kupił :-D

He he i ty przy stu mówisz ze kiepska kondycja:)- a my biedne żuczki ....
nic ale małymi kroczkami dojdziemy do 100 i jak My będziemy robić te 100 to Joasia pewnie juz będzie 300 :)

Ostatnia edycja:
To Ja chyba nie bede czekac do 6 tyg. Nie plamie juz a jutro minie mi miesiac wiec chyba zaczne tez cwiczyc bo wolniej gubie niz po pierwszej ciazy. A pisalam o moim dole bo ja mam jednak wiecej tych rostepow niz myslalam cala pomarszczona skora na brzuchu ale martwi mnie najbardziej ta moja gora no naprawde nie przesadzam duzy mam wciaz ten brzuch. A co do rostepow to najbardziej doluje mnie mysl o plazy i kostiumie.

jak tak czytam o waszych sukcesach to az wstyd sie przyznac ale ja nawet nie planuje bo leniuch ze mnie.
brzuch i tak mam mniejszy niz przed ciaza wiec teraz pozostanie dbac o to by znow nie urosl

A mi m kupił taka kołyske do robienia brzuszków w Biedronce za 60zł i nawet fajnie sie robi brzuszki.

reklama
joasiab - gratuluje 100 brzuszków, tylu nigdy nie robiłam, kiedyś jak regularnie robiłam to chyba 80 max co mogłam zrobić:p ale narazie 30 robie i się umęczę :)

Do góry