reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

Z tego co wiem nie wolno truskawek bo uczulają, można próbować po 3 tyg jablka i banany, ale wiadomo zalezy od dziecka jednemu nic nie będzie inne odpłacze swoje z bólu brzuszka:(

Ja nie mam schematu jedzenia jak niektore z Was, śniadanie jadam jak wstane a przy dziecku różnie bywa czasem jest to 8:00 czasem 10:00 zjem na szybko dwie kromeczki, teraz polubiłam pieczywo chrupkie z biedronki Pono czy jakoś tak i wcinam po 5 tych "kromek" z masłem, serem zółtym dżemem z czarnej porzeczki lub aronii bo podczas karmienia mi poleciła połozna, rzadko wędlina ale też się zdarzy, obiad to różnie, ale raczej zupa:) po południu lubie przekąsic coś na słodko mniam:) a kolacja do 20tej jak nie zjem to już nie jem, jakoś wieczorami nie bywam głodna ... narazie mam 70kg na liczniku, a było w ciąży 86kg wiec jest nieźle, piersi z 2kg licze więc 8kg zostało do zrzucenia:))) więcej nie chce bo za chuda tez nie dobrze:)

reklama
ja jeszcze mam 4 kilo ale już wchodzę w dwie pary spodni sprzed ciąży
jeszcze jedne rureczki mi zostały do których chcę wejść ;-)

Ariska w sumie to dobrze, chociaz podejrzewam że przez te nerwy to zjechałas pewnie z 5kg jeszcze.

Kurka siwa - wywalę wagę przez okno!!!!!!!! 1 kg + ;-( Czuje się grubo, brzydko i źle;-( I jeszcze mi mąż na pocieszenie kupił biszkopta;-(

Ulkan - usmiałam sie z tych biszkoptów, poproś męża o różyczke na pocieszenie:-D a kilogram zniknie jeszcze nie jeden, wszystko przed nami a narazie karmimy i musimy się dobrze odżywiać:)

blondi ja jem jabłka i banany...nawet nie wiedziałam że nie wolno...oprócz tego wcinam biszkopty a moim przebojem są chrupki Corn Flakes z Biedronki te z miodem i orzechami...potrafię zjeść na sucho calą paczkę...
Oprócz tego jem kanapeczki najlepiej ze schabikiem pieczonym (sama piekę...polecam! Wiesz co jesz), ser żółty, jogurty, mleko...obiad co sie trafi:)

Powiedz mi blondi czy Ty kupiłaś w końcu ten gorset co klaudoos też ma?

ja się dziś zważyłam i mam 9,5kg na minusie :-)
zostało mi jeszcze 6,5kg do zrzucenia ale jak moje dziecko będzie tak cycka ciągnąć to zniknie w mig :-D

reklama
u mnie po 2 tyg. - 1kg wrrr.ale co dobre to jednak pomógł mi ten gorsecik.brzuch nie jest ''zflaczały''

ticker.php

Do góry