reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

reklama
Laski zmiesciłam sie w spodnie z przed ciazy :) i nawet nie są ciasne.. a takie w sam raz :) a waga stoi w miejscu :) to chyba co miało spasc samo juz mi spadło .. a z resztą musze popracowac:)

gratulacje :-)
ja to nawet nie marzę o tym, aby wejść w swoje biodrówki
przed ciążą nosiłam obcisłe spodnie, w kurtki też się nie zapinam....

Ja w kurtkę zimową wchodzę, ale o wiosennym płaszczyku póki co mogę zapomnieć...
Spodnie też zawsze nosiłam obcisłe, więc to marzenia ściętej głowy, żeby w nich śmigać... Zostają mi spódnice :-p

Ja mam do stracenia 3,5 kg;) Spodni coraz więcej na mnie pasuje, ale bioderka mi utyły..........;/ 2 tyg przed porodem dostałam od teściowej płaszczyk zimowy na po porodzie. I jak go mierzyłam to powiedziałam, że pewnie bedzie dobry, bo w biuście jest w sam raz. A teraz dopne się w nim bez problemu tylko nie w cycach;( Masaka normalne. Skoro jednak piszecie, że do lata będziemy wszystkie super laskami to trzymam za słowo;)

Ja mierzylam dwie pary spodni sprzed ciazy i sie w nie mieszcze...w kurtki wszytskie tez....ale ja w swoejej kurtce sprzed ciazy przechodzilam cala ciaze wiesz dziwne jakbym sie nie zmiescila;-)

Dziewczyny a jakimi kremami sie smarujecie zeby sie ujedrnic?? ja na szczescie nie mam rozstepow:-) w ogole moje cialko wyglada jak przed ciaza wiec jest dobrze ale chcialbym sie smaorowac tymi kremami nivea goodbye cellulite (chyba tak to sie pisze) ale nie wiem czy przy karmieniu mozna....nadal sie smaruje tym co w ciazy czyli perfecta mama ale chcialabym juz zmienic.

Ja rozstępów też nie mam, ale chciałabym już zacząć ujędrnianie i też mam ten dylemat, co aniwar... Chciałabym zacząć używać Eveline Slim Extreme 3D, ale nie wiem, czy przy karmieniu piersią można...

Ja rozstępów też nie mam, ale chciałabym już zacząć ujędrnianie i też mam ten dylemat, co aniwar... Chciałabym zacząć używać Eveline Slim Extreme 3D, ale nie wiem, czy przy karmieniu piersią można...

Spokojnie można, tak przynajmniej czytałam i sama stosowałam takie kremy jak byłam po tamtym porodzie.

Ja jeszcze nie urodziłam, ale zakupiłam sobie na allegro żel do biustu i krem na cellulit firmy ELANCYL. Podobno mają lepsze dzialanie od Vichy i w ogóle są rewelacją...

reklama
ja używam resztki kremów na rozstępy co mi zostały...
nie mam rozstępów po porodzie, ale kremy drogie to nie wyrzucę tylko zużyję

mam właśnie pharmaceris jeszcze zapobiegający rozstępom, oraz ziajkę

Do góry