Wszystko jest możliwe Ja sama jestem zdziwiona w jak zastraszającym tempie lecą kilosy. W ciąży przytyłam 13,5 kg a dziś do wagi wyjściowej mam 4,5 kg. Śmieję si e do męża, że jak patrzę w lustro to mi się wydaje, że jestem taka wychudzona, tylko biust mam ogromy Niestety w biodrach dalej ciasno.....;/
reklama
C
claudia4you
Gość
ja mam załamke, jeszcze ponad 7 kilo mi zostało,
ale nawet w bluzy z przed ciąży i kurtki nie wchodzę...
chyba się rozbiłam w biodrach i wtedy to spodnie będę mieć ciasne już chyba zawsze :-(
ale nawet w bluzy z przed ciąży i kurtki nie wchodzę...
chyba się rozbiłam w biodrach i wtedy to spodnie będę mieć ciasne już chyba zawsze :-(
jestem z Toba Claudia i innymi dziewczynami,którym zostało ....kg.mi waga staneła jak zaczarowana chodze w dresach,bo ciązówki mi spadają.mam dopiero dylemat jak muszę gdzies wyjść....bo na swoje ukochane jeansy musze jeszcze dłuuugo czekac a najgorzej ze w dup..zostało b.duzo
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Moja waga też stanęła w miejscu :-( O jeansach mogę pomarzyć, dupsko jak telewizor...
C
claudia4you
Gość
ja marzę o tym, aby móc robić brzuszki już , bo nie chce takiego flaka :-(
Dziewczyny a ja miałam na +30 więc co mam powiedzieć??? Dzisiaj czyli 9 dni po porodzie mam na - 14,5 ale jeszcze 15,5 do stracenia. Wierzę, że jak już będę mogła ćwiczyć to uda się to stracić. Narazie nie mam zamiaru stosować diety, bo karmię piersią (a raczej laktator ze mnie wyciąga).
reklama
Podziel się: