reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

Wszystko jest możliwe;) Ja sama jestem zdziwiona w jak zastraszającym tempie lecą kilosy. W ciąży przytyłam 13,5 kg a dziś do wagi wyjściowej mam 4,5 kg. Śmieję si e do męża, że jak patrzę w lustro to mi się wydaje, że jestem taka wychudzona, tylko biust mam ogromy;) Niestety w biodrach dalej ciasno.....;/

reklama
Olandia - gratulacje! Ważne że weszłaś;) Ja czuję, że u mnie coraz luźniej, ale nie chcę sie jeszcze wciskać w spodie sprzed ciązy, bo mi będzie smutno jak się nie zmieszczę. Poczekam parę dni;)

ja mam załamke, jeszcze ponad 7 kilo mi zostało,
ale nawet w bluzy z przed ciąży i kurtki nie wchodzę...
chyba się rozbiłam w biodrach i wtedy to spodnie będę mieć ciasne już chyba zawsze :-(

jestem z Toba Claudia i innymi dziewczynami,którym zostało ....kg.mi waga staneła jak zaczarowana:( chodze w dresach,bo ciązówki mi spadają.mam dopiero dylemat jak muszę gdzies wyjść....bo na swoje ukochane jeansy musze jeszcze dłuuugo czekac:( a najgorzej ze w dup..zostało b.duzo:(

ticker.php

Dziewczyny a ja miałam na +30 więc co mam powiedzieć??? Dzisiaj czyli 9 dni po porodzie mam na - 14,5 ale jeszcze 15,5 do stracenia. Wierzę, że jak już będę mogła ćwiczyć to uda się to stracić. Narazie nie mam zamiaru stosować diety, bo karmię piersią (a raczej laktator ze mnie wyciąga).

reklama
mi zostalo 3 kilo do wago sprzed ciazy:) ciesze sie bo myslalam ze bedzie gorzej...a brzuszek to mam taki ze w ogole nie widac ze ktos tam mieszkal:)

Do góry