reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy z przed ciąży - tracimy kilosy

reklama
mi zostalo 3 kilo do wago sprzed ciazy:) ciesze sie bo myslalam ze bedzie gorzej...a brzuszek to mam taki ze w ogole nie widac ze ktos tam mieszkal:)

To suuuper.
gratulacje kochana ;-)

ja to mam na boczkach tego dużo kurczę...
nawet kurtki starej założyć nie mogę , może uda mi sie tego pozbyć

A mi od kilku dni stoi na +4,5 kg, ale za to weszłam dziś w spodnie sprzed ciąży - pomijam, że są na wprost idealne ( a były luźne);) Ja się pocieszam, że te dodatkowe kg to też biust - a mam gigantyczny......

Faktycznie coś jest z tym tyciem w biodrach i pupie, bo mi też tam ciasno. Brzucha nie mam obwisłego, taki lekko wystający (jak po dobrej kolacji), ale od tygodnia siedze w domu zamknięta na 4 spusty więc się tym nie przejmuję.Będę się za parę tygodni cześciej pzytulać do męża to zrzucę;)

a ja narazie sie nie przejmuje.. choc tak jak aniwar.. ciezko poznac ze ktos mi w brzuchu mieszkał.. bo wygladam jak bym zjadła pokazna kolacje.. boczków nie mam zaduzych.. ale do czerwca mam czas.. wiec napewno znikną... narazie ujedrniam skóre maksymalnie no i roluje pomarancze na udach :)

Dziewczyny na lato to my będziemy sexi laski

ja mam brzuszek taki wystający trochę, widać nadmiar tej skóry, ciekawe czy da się zrobić aby był bardziej płaski

Claudia Ja Ci propnuje jak masz nadmiar skory smarowac jakims balsamem i masowac sobie samej pobudzac ta skore troche nawet lekko podszczypywac bo jak szybko sie chudnie to skora nie zawsze sie wchlania bo nie nadarza za chudnieciem i potem jest flaczek przynajmniej JA tak mialam.I dopiero jak potem troszke przytylam znowu i drugi raz chudlam to stosowalam te masaze i udalo mi sie doprowadzic brzuch do odpowiedniej formy plus cwiczenia.A co do naszych bioder to do porodu wszystko sie poszerza i tez potrzebuje czasu zeby wszystko sie zwezylo.Ja tam nie oczekuje szybkiego cudu wazne zeby wlasnie na lato dobrze wygladac a tak to powoli niech sobie tam wszystko wraca do formy.

Laski zmiesciłam sie w spodnie z przed ciazy :) i nawet nie są ciasne.. a takie w sam raz :) a waga stoi w miejscu :) to chyba co miało spasc samo juz mi spadło .. a z resztą musze popracowac:)

reklama
Wow dziewczyny no tylko pogratulowac niektorym z Was tak dobej formy JA sie na to nie ludze bo znam swoje cialo.:(( Ale szczerze gratuluje zrzuconych juz kilogramow.

Do góry