reklama
karola7
Fanka BB :)
Kacha - ruszy sie zobaczysz.
No a u mnie dzisiaj super dzień ;D ;D Weszłam w jeansy sprzed ciąży !!!!!!! No, moze troszke sadelka mi wystaje znad pasa, ale sie dopięłąm no i mam w czym i ść jutro do gina. A co do wagi to do tej sprzed ciąży zostalo jeszcze 5 kilosków, ale chce sie pozbyć 8. no i powoli zaczynam mieć nadzieję, że jakos na koniec kwietnia bede wyglądać
No a u mnie dzisiaj super dzień ;D ;D Weszłam w jeansy sprzed ciąży !!!!!!! No, moze troszke sadelka mi wystaje znad pasa, ale sie dopięłąm no i mam w czym i ść jutro do gina. A co do wagi to do tej sprzed ciąży zostalo jeszcze 5 kilosków, ale chce sie pozbyć 8. no i powoli zaczynam mieć nadzieję, że jakos na koniec kwietnia bede wyglądać
Karolla pisze:ja to nieskromnie powiem mam mały luksus bo mam u teściów w piwnicy solarium i jak skocze na łóżko to teściowa ulula małą a ja
po opalaniu siedze jeszcze u nich w domku by od razu nie wychodzić na zimno bo nei można przeziębić piersi
ech...Karollla...... ale masz bosko a my za to na starówke idziemy dzisiaj
karola - trzymam kciuki
S
Szczęściara20
Gość
PO porodzie schudłam 10 kg, hmmmmmm...... super ale odkąd nie karmie piersią co nie co mnie przybywa ale musze zrobić sobie jakąs dietke
Madzia_S
Matka Polka
No i się zważyłam u rodziców. 57,5 kg, co by oznaczało, że od porodu zwaliłam z siebie 8,5kg, a jeszcze 7,5 przede mną. Łatwo nie będzie, bo jeść się chce, a ćwiczyć się nie chce . I pewno zacznę tak naprawdę zrzucać jak wrócę do pracy czyli 01.06...
reklama
ja macierzyński mam do 6.06 co mnie przeraża. ale biore cały urlop i zaległy też.czyli do konca lipca sie pobujam.a potem sie zobaczy.
w ciuchy sprzed już też wchodze ino tera nad jędrnoscią brzucha musze popracować..
w ciuchy sprzed już też wchodze ino tera nad jędrnoscią brzucha musze popracować..