reklama
Kira25 pisze:Antares... ja tez sie wybiarem na ten film, ale.... Co Ty zrobilas z dzidzia na ten czas??
Bo ja jakos nie wyobrazam sobie zostawienie malej na tak dlugo z tatusiem :-(
a została z Tatusiem - a jakże Mleko upuszczone do butelki i po zabawie Ja film obejrzałam a jak wróciłm Dzidzia słodko spła W miedzyczasie dostałam kontrolnego esa :KARMIE
Karolla ja sie wybieram do solarium własnie - cycki zamierzam se nakryć - zrobie tak jak Ty - poczatkowo planowałam zakrycie samych sutków ale moze faktycznie lepiej całość...
Kachna321bum
Fanka BB :)
Ja wlazłam w te luźniejsze dżinsy sprzed ciąży jak wychodziłam ze szpitala, a teraz noszę już normalne. Jedyne co mnie martwi, to to, że tak marzyłam o obcisłych bluzeczkach i jeansach, a teraz jak wypakowałam rzeczy przedciążowe znowu pojawia się problem: NIE MAM SIĘ W CO UBRAĆ Też się muszę wybrać na jakieś zakupy!!!
Kachna321bum
No i przy okazji pisania na tym wątku wskoczyłam na wagę i... 48kg- zostały już tylko 2!
Kachna321bum
YYY... mi położna mówiła o przykrywaniu piersi, ale po to, żeby nie marzły. Wy się przykrywałyście jak wychodziłyście, żeby piersi nie przeziębić, czy w jakimś innym celu?? Może głupie pytanie, ale też bym się wybrała poopalać ..
Kira25 pisze:Misia, ale moja mala jedzie tylko na cycu. Nie chce jej na razie dawac inaczej... Odpada zciagniecie i zostawienie w butli. Nie probowalismy nigdy w ten sposob, a nie chce ich obojga stresowac. A niestety nie jestem w stanie przewidziec, czy tym razem przerwa miedzy karmieniami wynisie 3 godziny (to u nas maksimum), czy 1,5 (co zdaza sie najczesciej), czy moze tylko 0,5 co tez dosyc czesto sie nam przytrafia ;-(
Kira - nie taki diabeł straszny to odciąganie.A jak mała zgłodnieje to i zje z butelki.A naprawde - warto to przećwiczyć zanim jest czas bo - tak jak mówi Misia - jak wypadnie coś niespodziewanego to wiesz .Spróbuj
ja to nieskromnie powiem mam mały luksus bo mam u teściów w piwnicy solarium i jak skocze na łóżko to teściowa ulula małą a ja
po opalaniu siedze jeszcze u nich w domku by od razu nie wychodzić na zimno bo nei można przeziębić piersi
po opalaniu siedze jeszcze u nich w domku by od razu nie wychodzić na zimno bo nei można przeziębić piersi
reklama