reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja już zaległy przed porodem wykorzystałam i część tegorocznego, a resztę chcę zostawić w razie jakby coś tam z Małą tfu, tfu się działo. No i muszę wracać, będzie niewesoło :mad:.

reklama
Wracajac do wagi u mnie stoi od tygodnia a w spodnie kolejne weszłam w które tydzien temu nie mogłam sie dopiąć tylko czemu waga stoi ?
W sumie to źle robie że waże sie prawie codziennie i wtedy nie widze spadku w sumie od 1 miesiaca zeszło 4kg wiec nie jest źle ;) ćwiczonka jednak coś dają !

karolla pliss o cwiczonka ja musze zaczac cwiczyc bo oszaleje z moim bem,bnem dowiedzialam sie ze to miescnie mam tak rosciagniete i powolusiou moge cwiczyc je....

Z zazdrością słucham jak wam te kilogramki umykaja. U mnie niestety waga stoi, od powrotu ze szpitala ubyło mi raptem 1kg i dalej nie mam w czym chodzić :( :( .

ja sie ważyłam ze dwa razy jeszcze w szpitalu :) dla mnie zawsze wyznacznikiem są ciuchy :) jak wchodze i dobrze leżą to git a jak nie to do kieratu :)

Ja dziś chciałam założyć sobie jeasnsy w rozmiarze 36 i tak jak przypuszczałam nie weszłam :mad:. Ale mam jeszcze rozmiar 38, a nawet i 40. U mnie w szafie rozmiarów jak w sklepie. Ja bardzo długo brałam tabletki i zaczełam strasznie tyć, a jak sobie zrobiłam przerwę to waga mi bardzo spadła i już nosiłam 36. Ale w 38 wchodze ;D spoko ;D

Ja w spodnie z przed ciąży wchodzę ale nie we wszystkie, te które miały rozmiar 36 nie wejdę :( ale w 38/40 to tak (u mnie też różne rozmiary w szafie bo ciągle waleczyłam z wagą :D). Mam inny problem bluzek koszulowych nie mogę dopiąć w biuście i obcisłych sweterków też nie bardzo bo biust spłaszczają :( Nadal stoją na wadze czyli +5-6 kg ;D

reklama
remeny ja nosze i wtedy brzuszka nie ma wogole odkad zaczelam go nosic to mniej mam brzuszka
ale nosze tylko w domu i w nocy tez nie

Do góry