reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja już zaległy przed porodem wykorzystałam i część tegorocznego, a resztę chcę zostawić w razie jakby coś tam z Małą tfu, tfu się działo. No i muszę wracać, będzie niewesoło :mad:.

reklama
Wracajac do wagi u mnie stoi od tygodnia a w spodnie kolejne weszłam w które tydzien temu nie mogłam sie dopiąć tylko czemu waga stoi ?
W sumie to źle robie że waże sie prawie codziennie i wtedy nie widze spadku w sumie od 1 miesiaca zeszło 4kg wiec nie jest źle ;) ćwiczonka jednak coś dają !

karolla pliss o cwiczonka ja musze zaczac cwiczyc bo oszaleje z moim bem,bnem dowiedzialam sie ze to miescnie mam tak rosciagniete i powolusiou moge cwiczyc je....

Z zazdrością słucham jak wam te kilogramki umykaja. U mnie niestety waga stoi, od powrotu ze szpitala ubyło mi raptem 1kg i dalej nie mam w czym chodzić :( :( .

ja sie ważyłam ze dwa razy jeszcze w szpitalu :) dla mnie zawsze wyznacznikiem są ciuchy :) jak wchodze i dobrze leżą to git a jak nie to do kieratu :)

Ja dziś chciałam założyć sobie jeasnsy w rozmiarze 36 i tak jak przypuszczałam nie weszłam :mad:. Ale mam jeszcze rozmiar 38, a nawet i 40. U mnie w szafie rozmiarów jak w sklepie. Ja bardzo długo brałam tabletki i zaczełam strasznie tyć, a jak sobie zrobiłam przerwę to waga mi bardzo spadła i już nosiłam 36. Ale w 38 wchodze ;D spoko ;D

Ja w spodnie z przed ciąży wchodzę ale nie we wszystkie, te które miały rozmiar 36 nie wejdę :( ale w 38/40 to tak (u mnie też różne rozmiary w szafie bo ciągle waleczyłam z wagą :D). Mam inny problem bluzek koszulowych nie mogę dopiąć w biuście i obcisłych sweterków też nie bardzo bo biust spłaszczają :( Nadal stoją na wadze czyli +5-6 kg ;D

reklama
remeny ja nosze i wtedy brzuszka nie ma wogole odkad zaczelam go nosic to mniej mam brzuszka
ale nosze tylko w domu i w nocy tez nie

Do góry