reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

Myfa80 pisze:
karolla pliss o cwiczonka ja musze zaczac cwiczyc bo oszaleje z moim bem,bnem dowiedzialam sie ze to miescnie mam tak rosciagniete i powolusiou moge cwiczyc je....
Myfcia ja codziennie rozkładam kocyk na podłodze i robie spięcia brzucha czyli podnoszę klatke piersiową nogi mam zgiete i tak z 30 -40 razy
pare razy zrobiłam pełne brzuszki ale ciut mnie wewnatrz brzucha bolało :( no i codziennie jak mała śpi staram sie poćwiczyc na tej maszynce gizelle
to takie aerobowe ćwiczonka na nogi i rece aha no i spacerki codziennie po 1 godz !
dscn11142dw.jpg

reklama
Hmm.. Karolla Powiem Ci tak coś wiem o cwiczeniach na brzuch bo uczęszczałam na areobik bo chciałam mieć na brzuszku cegiełki. Noi płaski brzuszek . I wiem ze 30 brzuszków to nic ja robiłam po 200 dziennie bo to jest dolna granica:-) Ale powolutku mozesz robić po 30:)

super wygladasz karolla a cwiczyc tez tak zaczne tylko z brzuszkami pelnymi poczekam  lekarz pwiedzial ze za wczesnie na takie bo w srodku jeszcze sie goji wkoncu.... a spacerku ech musze cos wykombinowac bo z moim mega ciezkim wozkiem slabo samej na nie wychodzic....
dzieki sliczne buziaki

Otóż to. Żadne hop siup, a pępek nadal wpadnięty w środek :(. Przed ciążą to ja robiłam 600-1000 dziennie. I kaloryfer był :laugh:. I po co było tyle cwiczyć, jak juz go nie ma... ;D?

A ty Karolla, już w dżinsach, lasencjo?

Karolla ja też spięcia robię bo mi mąż podpowiedzial że tak będzie lepiej. No i też mniej więcej takie ilości. No i jeszcze nożyce pozime i pionowe coby uda wrócily do porządanych rozmiarów (wczoraj po 50 się udało, ale ledwo co) No i ze 2-3 razy w tygodniu joga.

reklama
Blond- nie ma brzucha też bez pasa czy jedynie przy założonym pasie ? Czy ten pas pomaga wrócić do płaskiego brzuszka ? Jak on wygląda ?

Do góry