reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

blond, no, no, juz niewiele zostalo, a pamietacie jak jeszcze niedawno startowalysmy w konkursie na big brzuchalek. I prosze po big brzuchalkach slad juz prawie ni pozostal.
Ja w koncu wczoraj dotarlam do wagi ;D, az dziwne ze od porodu sie nie wazylam. rezultat 58kg, czyli od porodu zgubilam 8 a do zgubienia pozostaje 5 ale to zostawiam na pozniej jak przestane karmic

reklama
Tetka ani sie obejrzysz jak ci to 5 przy karmieniu spadnie - bez wiekszych wysiłków. Ja też startowałam z wagą 53 :laugh:, ale zamierzam do 50 dobić, bo te 3 to tak sie jakoś przyplatały ;) No i nadal jestem napółmetku zrzucania wagi :p

no to zobaczymy jak pojdzşie, choc mnie z kolei ze 2- 3 kilo wiecej mogloby zostac, tylko niekoniecznie na brzuchu ;D

No i kolejny kg sobie poszedł hurra ale jak patrze na siebie w lustrze to plakac sie chce te fałdki :(
za to Olcia zważona dziś na wadze elektronicznej ma 5,2 kg ;D ładnie urosła przez 4 tyg !

Po porodzie jak się zważyłam spadłam 6 kilo. Pomyślałam ło matko, a gdzie jeszcze 24!!! Ale po pobycie w szpitalu już mam 14 kilo mniej i oby tak dalej....

Mi zostało jeszcze 6 ale już wchodzę w swoje spodnie hurrra ;D Jem naprawdę bardzo dużo i chudnę podoba mi sie to hihi. Brzuch jest jak przed ciążą więc nie narzekam ;D

Rybka superowo gratuluję ja bym skakała do góry jakby mi tylko 6 kg zostało !
No nic zobaczymy za miesiac jak bedzie ;)

ech Rybko tylko pozazdroscic...ja w sumie jem malo a waga powoli leci a teraz stoi hmmm ja w szpitalu zostawilam 14 kilosow tez :-) 10 po porodzie i 4 w tydzien pobytu w szpitau....kolejne 3 w domu.... jeszcze z 13 zrzucic i bede happy...

reklama
ale Ci fajnie Kachna :) ja jadę na dwóch parach spodni :( w pasie mam 82 cm (a przed ciążą 10 cm mniej... :( ) no i cały czas 3 kg do przodu...

Do góry