reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

Karolla jedz kolacjsystematyczne posilki sa bardzo wazne .... ja jem malutkie porcje ale czesciej...chociaz czasem nie mam kiedy zjesc :-( zajmowanie sie samemu maluszkiem jest meczace, odpoczywam jak maly spi ale wtedy najchetnirj gapila bym sie na niego :-) a nie robila inne rzeczy...dzisiaj prasowalam n a raty ech....

reklama
no to jeszcze 8 kg do zrzucenia!!!jak przelicze to w wyobrazni na 8 kg ziemniakow!!! ;D ;D ;D ;Dlo Matko nie udzwignelabym,ale juz 15 za mna,hihi

U mnie podobnie jak u Myfki. Ja na początku wsparcie miałam ale teraz mąż do pracy, mam chora więc sami sobie z Piotrusiem i Misiem radzimy. Wózek pod pachę psa na smycz i jedziemy ;D ;D

A tak się martwiłyśmy o te kilosy, a teraz sobie lecą w siną dal... :)
Dobę po porodzie było -6,5 kg, a 5 dni po porodzie już -8,5
jeszcze tylko 4,5 do mojej starej wagi, ale i tak brakowało mi kilograma do normy wagi, więc nic się nie stanie jak trochę później zgubię

No moja jak na zazie stoi. Ale jak tu schudnąć jak mąz wczoraj była na zakupach i zarzyczyłam sobie coś zdrowego to kupił mi 2 jogurty, a poza tym rurki w czekoladzie, delicje, jakieś draze milki w czekoladzie i na dodatek 1 kg lodów..... ;D

No to sie zmiesciłam w spodnie, w ktorych chodziłam do 4 miesiąca ciży. No i do jeansów jeszcze mi jakies 2 cm brakuje ;D. Juz sie nie moge doczekac ::)

karola7 ale Ci zazdroszcze ::) ::) ::) ja w ciazowych chodze i doosc ich mam .no a po domciu to jak dresiara ;D ;D ;D

Rybka pisze:
U mnie podobnie jak u Myfki. Ja na początku wsparcie miałam ale teraz mąż do pracy, mam chora więc sami sobie z Piotrusiem i Misiem radzimy. Wózek pod pachę psa na smycz i jedziemy ;D ;D
no to tak jak u nas od 9-19 same jestesmy dzis od rana do 14 nic nie jadłam nie było kiedy mała jest absorbująca, i jeszcze
taki ziąb u nas juz drugi dzien nie byłam na spacerku i mam dość siedzenia w chałupie :(

reklama
Ja wyjęłam ubrania z worków z napisem "Po ciąży" W jeansy to jeszcze sobie mogę pomarzyć jakies 6 kg ...ale bluzki sa ok nie liczac wielkich piersi:) ciekawe ile one ważą. Już mam 10 kg mniej...poczekamy zobaczymy

Do góry