reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Tylko pozazdroscic szybkich powrotów do wagi dziewczyny. U mnie nadal w pasie 72 cm, niby cos tam padło, ale do przeciążowych 63,64 cm jeszcze trochę. wagi nie mam, może to i dobrze, bo coś uda i posladki nie chcą do normy wracać :laugh: Chodzę w dresach, o przedciążowych spodniach nie ma co marzyć...

Hej ja jestem po orodzie 5 dni i nie mam już 10 kg:-) do zrzucenia jeszcze 8:) Jak mąż kupi aparat dzisiaj to pokaże moje Malestwo :)

pokazuj pokazuj szczesciara :)
Madzia szybko wrocisz do formy z przed ciazy i tak szczuplutka jestes....

Coraz bardziej mi się to podoba wcinam jak głupia i u mnie kolejne kilo mniej ;D jeszcze 5 i będę ważyć tyle co przed ciążą :D

Superowo Rybko!
Ja tak jak Myfa nie jem za dużo znaczy sie nie głodzę sie broń Boże ale w nocy jak małą karmię to ok 3-4 rano mam mega ssanie w żołądku
wtedy piję Kubusia bo bym chyba nie zasnęla z głodu a waga nadal stoi no nic chyba nie powinnam sie ważyc przez tydzien moze coś drgnie !
Dobrze że brzusio już zanika jeszcze troche zostało ale co tam po połogu zaczynam gimnastyke ;)

Sorry, ze sie wtracam ;) ale pijac Kubusia albo inne takie soczki nie bedziecie szybko chudly. Radze zjesc cos konkretnego z mala iloscia wszelkich cukrow- i tych prostych i tych zlozonych. Np. orzechy laskowe, jajka, miesko... co kto lubi :) Gwarantuje szybki spadek wagi :) Ewentualnie warzywka (z wyjatkiem ziemniaczkow :) ) albo rybki.

dzięki Aniam za podpowiedz tez sobie mysle że kubuś nei jest raczej dietetyczny ale nocą najlepiej mnie "zapycha"
nie wiedziałam ze orzechy można jeść ?

ja orzechy jem w mussli ...onne uczulaja jesli w rodzinie allergikow masz....poza tym ziemniaki same bez sosow nie tucza a nalezy jesc bo maja witaminy c sporo..ja jem ziemniaczki a przegryzam sobie biszkoptami i chudne a soki mam bobofruty ale jakos mezowi podsoam boje sie ze maly zareaguje kolka na nie....ja nie jem w nocy nie mam mocy....

reklama
Myfcia ja tez nie jem marze zawsze tylko o tym by mała zasneła a ja z nią ale ssie mnie na maksa moze dlatego że kolacji nie jadam ..

Do góry