reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Tylko pozazdroscic szybkich powrotów do wagi dziewczyny. U mnie nadal w pasie 72 cm, niby cos tam padło, ale do przeciążowych 63,64 cm jeszcze trochę. wagi nie mam, może to i dobrze, bo coś uda i posladki nie chcą do normy wracać :laugh: Chodzę w dresach, o przedciążowych spodniach nie ma co marzyć...

Hej ja jestem po orodzie 5 dni i nie mam już 10 kg:-) do zrzucenia jeszcze 8:) Jak mąż kupi aparat dzisiaj to pokaże moje Malestwo :)

pokazuj pokazuj szczesciara :)
Madzia szybko wrocisz do formy z przed ciazy i tak szczuplutka jestes....

Coraz bardziej mi się to podoba wcinam jak głupia i u mnie kolejne kilo mniej ;D jeszcze 5 i będę ważyć tyle co przed ciążą :D

Superowo Rybko!
Ja tak jak Myfa nie jem za dużo znaczy sie nie głodzę sie broń Boże ale w nocy jak małą karmię to ok 3-4 rano mam mega ssanie w żołądku
wtedy piję Kubusia bo bym chyba nie zasnęla z głodu a waga nadal stoi no nic chyba nie powinnam sie ważyc przez tydzien moze coś drgnie !
Dobrze że brzusio już zanika jeszcze troche zostało ale co tam po połogu zaczynam gimnastyke ;)

Sorry, ze sie wtracam ;) ale pijac Kubusia albo inne takie soczki nie bedziecie szybko chudly. Radze zjesc cos konkretnego z mala iloscia wszelkich cukrow- i tych prostych i tych zlozonych. Np. orzechy laskowe, jajka, miesko... co kto lubi :) Gwarantuje szybki spadek wagi :) Ewentualnie warzywka (z wyjatkiem ziemniaczkow :) ) albo rybki.

dzięki Aniam za podpowiedz tez sobie mysle że kubuś nei jest raczej dietetyczny ale nocą najlepiej mnie "zapycha"
nie wiedziałam ze orzechy można jeść ?

ja orzechy jem w mussli ...onne uczulaja jesli w rodzinie allergikow masz....poza tym ziemniaki same bez sosow nie tucza a nalezy jesc bo maja witaminy c sporo..ja jem ziemniaczki a przegryzam sobie biszkoptami i chudne a soki mam bobofruty ale jakos mezowi podsoam boje sie ze maly zareaguje kolka na nie....ja nie jem w nocy nie mam mocy....

reklama
Myfcia ja tez nie jem marze zawsze tylko o tym by mała zasneła a ja z nią ale ssie mnie na maksa moze dlatego że kolacji nie jadam ..

Do góry