reklama
Madzia_S
Matka Polka
Tylko pozazdroscic szybkich powrotów do wagi dziewczyny. U mnie nadal w pasie 72 cm, niby cos tam padło, ale do przeciążowych 63,64 cm jeszcze trochę. wagi nie mam, może to i dobrze, bo coś uda i posladki nie chcą do normy wracać :laugh: Chodzę w dresach, o przedciążowych spodniach nie ma co marzyć...
S
Szczęściara20
Gość
Hej ja jestem po orodzie 5 dni i nie mam już 10 kg:-) do zrzucenia jeszcze 8 Jak mąż kupi aparat dzisiaj to pokaże moje Malestwo
Superowo Rybko!
Ja tak jak Myfa nie jem za dużo znaczy sie nie głodzę sie broń Boże ale w nocy jak małą karmię to ok 3-4 rano mam mega ssanie w żołądku
wtedy piję Kubusia bo bym chyba nie zasnęla z głodu a waga nadal stoi no nic chyba nie powinnam sie ważyc przez tydzien moze coś drgnie !
Dobrze że brzusio już zanika jeszcze troche zostało ale co tam po połogu zaczynam gimnastyke
Ja tak jak Myfa nie jem za dużo znaczy sie nie głodzę sie broń Boże ale w nocy jak małą karmię to ok 3-4 rano mam mega ssanie w żołądku
wtedy piję Kubusia bo bym chyba nie zasnęla z głodu a waga nadal stoi no nic chyba nie powinnam sie ważyc przez tydzien moze coś drgnie !
Dobrze że brzusio już zanika jeszcze troche zostało ale co tam po połogu zaczynam gimnastyke
Sorry, ze sie wtracam ale pijac Kubusia albo inne takie soczki nie bedziecie szybko chudly. Radze zjesc cos konkretnego z mala iloscia wszelkich cukrow- i tych prostych i tych zlozonych. Np. orzechy laskowe, jajka, miesko... co kto lubi Gwarantuje szybki spadek wagi Ewentualnie warzywka (z wyjatkiem ziemniaczkow ) albo rybki.
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ja orzechy jem w mussli ...onne uczulaja jesli w rodzinie allergikow masz....poza tym ziemniaki same bez sosow nie tucza a nalezy jesc bo maja witaminy c sporo..ja jem ziemniaczki a przegryzam sobie biszkoptami i chudne a soki mam bobofruty ale jakos mezowi podsoam boje sie ze maly zareaguje kolka na nie....ja nie jem w nocy nie mam mocy....
reklama