reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

blond, no, no, juz niewiele zostalo, a pamietacie jak jeszcze niedawno startowalysmy w konkursie na big brzuchalek. I prosze po big brzuchalkach slad juz prawie ni pozostal.
Ja w koncu wczoraj dotarlam do wagi ;D, az dziwne ze od porodu sie nie wazylam. rezultat 58kg, czyli od porodu zgubilam 8 a do zgubienia pozostaje 5 ale to zostawiam na pozniej jak przestane karmic

reklama
Tetka ani sie obejrzysz jak ci to 5 przy karmieniu spadnie - bez wiekszych wysiłków. Ja też startowałam z wagą 53 :laugh:, ale zamierzam do 50 dobić, bo te 3 to tak sie jakoś przyplatały ;) No i nadal jestem napółmetku zrzucania wagi :p

no to zobaczymy jak pojdzşie, choc mnie z kolei ze 2- 3 kilo wiecej mogloby zostac, tylko niekoniecznie na brzuchu ;D

No i kolejny kg sobie poszedł hurra ale jak patrze na siebie w lustrze to plakac sie chce te fałdki :(
za to Olcia zważona dziś na wadze elektronicznej ma 5,2 kg ;D ładnie urosła przez 4 tyg !

Po porodzie jak się zważyłam spadłam 6 kilo. Pomyślałam ło matko, a gdzie jeszcze 24!!! Ale po pobycie w szpitalu już mam 14 kilo mniej i oby tak dalej....

Mi zostało jeszcze 6 ale już wchodzę w swoje spodnie hurrra ;D Jem naprawdę bardzo dużo i chudnę podoba mi sie to hihi. Brzuch jest jak przed ciążą więc nie narzekam ;D

Rybka superowo gratuluję ja bym skakała do góry jakby mi tylko 6 kg zostało !
No nic zobaczymy za miesiac jak bedzie ;)

ech Rybko tylko pozazdroscic...ja w sumie jem malo a waga powoli leci a teraz stoi hmmm ja w szpitalu zostawilam 14 kilosow tez :-) 10 po porodzie i 4 w tydzien pobytu w szpitau....kolejne 3 w domu.... jeszcze z 13 zrzucic i bede happy...

reklama
ale Ci fajnie Kachna :) ja jadę na dwóch parach spodni :( w pasie mam 82 cm (a przed ciążą 10 cm mniej... :( ) no i cały czas 3 kg do przodu...

Do góry