reklama
Madzia_S
Matka Polka
Boże, bikini... : Ja już straciłam nadzieję, że wejdę w spodnie sprzed ciąży. Mam w tej chwili w pasie 74 cm-10 więcej niż przed ciążą i wokół talii gąbkę. Nie chce mi sie wierzyć, ze to opuchlizna . Wyszyli mi na podbrzuszu wzorek (który się bardzo ładnie goi jednakowoż), a nad nim miękką fala zwisa jakis fałd skórny. Mojego latami wypracowywanego brzusia z kosteczką nie widać nigdzie...
Magduska teraz mam 80 cm a w dniu poodu było 126 cm no jeszcze 10 cm i bedzie ok!!Magduska pisze:Karolla a ile masz teraz w pasie?
waga rzeczywiscie spada wolniej teraz ale codzoennie jest mniej narazie sie nie waże zobaczymy za tydz!
a co cwiczycie dziewczyny? ja narazie lekkie cwiczenia na miesnie brzucha ale tak bardzo krotko trwajace...mam jeszcze 10 kg do zrzucenia ,a za soba juz mama 13 i w spodnie sprzed ciazy niettttt ;D ;D ;Dno ale tyle miesiecy sie tylo...wiec mam nadzieje,ze powoli wroci tez sie do normy
Madzia_S
Matka Polka
Dziewczyny po c.c., a nie boli was skóra nad blizną? Bo ja blizny nie czuję prawie w ogóle, za to ten wiszący woreczek boli mnie tak, jakby skóra była poparzona.
Mi woreczek nie wisi, jest tylko galaretowata oponka. Schudly mi za to uda, bo spodnie ktore byly opiete maja luz. Za to talia dalej jak w 4-5 m-cu.
Ale zaczelam cwiczenia lekkie na powrot do formy. Dostalam taka broszurke od swojej poloznej.
Ale zaczelam cwiczenia lekkie na powrot do formy. Dostalam taka broszurke od swojej poloznej.
mnie juz nic nie boli nawet wew szwy chyba sie rozpusciły bo nie czuje zgrubien wewnatrz, Magda poczekaj tydz i bedzie ok a smarujecieMadzia_S pisze:Dziewczyny po c.c., a nie boli was skóra nad blizną? Bo ja blizny nie czuję prawie w ogóle, za to ten wiszący woreczek boli mnie tak, jakby skóra była poparzona.
blizne mascia? Ja mam contratubex tak sie chyba nazywa ten zel ładnie sie szew po tym zagoił !
Co do wiszacego brzusia to z dnia na dzien jest lepej tylko mały waleczek został! Sorki za bledy ale z mala na reku pisze
reklama
Karolla pisze:Ja mam contratubex tak sie chyba nazywa ten zel ładnie sie szew po tym zagoił !
hmmm i od kiedy to można stosować??? mi wokoło wszyscy polecają cepan - ale to dopiero jak już się ładnie wszystko zagoi bo na razie mam jeszcze na szwie gdzieniegdzie strupki...