reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Tylko ja od ciebie niższa bo tylko 164, więc można powiedzieć, że juz cie dogoniłam ;). No konczę i lecę do gina zobaczyc sie z córcia. :laugh:

reklama
Karola no to moze mnie przegonisz znaczy sie brzuchalek mój ha ha ;)
i bedzie nowa Miss :) oj musze Olcie podkarmic by mi troche podrosła buhahaha

Buuu, zmierzyłam się i mam 83 cm, a było tyyyle czasu 86-87. Chyba teraz nie będzie w drugą stronę co?? Wczoraj jadłam tylko kanapkę, te pierogi ruskie i płatki, może to za mało?? A miała gonić Karolle ( no i Karole chyba też :D)

Ważyłam sie wczoraj u gin - było 61 kg. Czyli jakieś 7-8 od początku. Gin powiedzial, ze dobrze. No to gońcie dziewczynki, tylko nie przeganiajcie bo za dużo nam się tych miss narobi i jak sie podzielimy korona ;) ;) ;) ;D

Witam was wszystkie, jestem tu "nowa" więc przepraszam za wszelkie potknięcia :-) związane z obsługą..
Mam termin na koniec lutego (nie wiem jak wstawic taki suwak) a do tej pory przytyło mi się (samo:-)) 20 kg!!!
Przed ciążą ważyłam coś ok 57-58 kg, a w tym momencie jest o 20 kg więcej. Jestem załamana, na każdym kroku chce mi się wyć i nigdzie już nie wyłażę. Mam 27 lat i jest to moja druga ciąża (mam córkę Weronisię, która skończyła 8 lat).
Podczas pierwszej ciąży przytyłam 32 kg - nieżle nie? Ale wtedy się objadałam. Tym razem jest troszkę inaczej i myślę, że wielki wpływ na wzrost wagi miał fakt, iż rzuciłam palenie papierosów, a także przez 1,5 m-ca brałam leki hormonalne na podtrzymanie no i ogólnie -mało mam ruchu. Zazdroszczę tym, które piszą, że przytyły np. 6 kg! Zupełnie nie wiem co robić bo przede mną jeszcze troszkę czasu............RATUNKU :p

reklama
28-29 tydzien 13 kilosow na plusie makabra...ale zauwazylam ze osttanio spuchnieta jestem....musze ograniczyc sol :-(

Do góry