reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Tylko ja od ciebie niższa bo tylko 164, więc można powiedzieć, że juz cie dogoniłam ;). No konczę i lecę do gina zobaczyc sie z córcia. :laugh:

reklama
Karola no to moze mnie przegonisz znaczy sie brzuchalek mój ha ha ;)
i bedzie nowa Miss :) oj musze Olcie podkarmic by mi troche podrosła buhahaha

Buuu, zmierzyłam się i mam 83 cm, a było tyyyle czasu 86-87. Chyba teraz nie będzie w drugą stronę co?? Wczoraj jadłam tylko kanapkę, te pierogi ruskie i płatki, może to za mało?? A miała gonić Karolle ( no i Karole chyba też :D)

Ważyłam sie wczoraj u gin - było 61 kg. Czyli jakieś 7-8 od początku. Gin powiedzial, ze dobrze. No to gońcie dziewczynki, tylko nie przeganiajcie bo za dużo nam się tych miss narobi i jak sie podzielimy korona ;) ;) ;) ;D

Witam was wszystkie, jestem tu "nowa" więc przepraszam za wszelkie potknięcia :-) związane z obsługą..
Mam termin na koniec lutego (nie wiem jak wstawic taki suwak) a do tej pory przytyło mi się (samo:-)) 20 kg!!!
Przed ciążą ważyłam coś ok 57-58 kg, a w tym momencie jest o 20 kg więcej. Jestem załamana, na każdym kroku chce mi się wyć i nigdzie już nie wyłażę. Mam 27 lat i jest to moja druga ciąża (mam córkę Weronisię, która skończyła 8 lat).
Podczas pierwszej ciąży przytyłam 32 kg - nieżle nie? Ale wtedy się objadałam. Tym razem jest troszkę inaczej i myślę, że wielki wpływ na wzrost wagi miał fakt, iż rzuciłam palenie papierosów, a także przez 1,5 m-ca brałam leki hormonalne na podtrzymanie no i ogólnie -mało mam ruchu. Zazdroszczę tym, które piszą, że przytyły np. 6 kg! Zupełnie nie wiem co robić bo przede mną jeszcze troszkę czasu............RATUNKU :p

reklama
28-29 tydzien 13 kilosow na plusie makabra...ale zauwazylam ze osttanio spuchnieta jestem....musze ograniczyc sol :-(

Do góry