reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
A ja przez ten tydzien 1 kg do przodu. No ale to chyba po wizycie u teściowej. Rybka po grecku, sałatka warzywna, 3 rodzaję wędlin pieczone przez teściową :p ;D No i bylo jeszcze ciasto z orzechami, ale tego już nie jadłam. :(

Czarnula a ja juz się zastanawiałam, gdzie ty jesteś? Kiedy wizyta? Może L4 jak tak puchniesz? M. da ci bez pytania.

karola7 codziennie zagladam na forum ale jakos nie zawzse chce mi sie pisac. No i jestem ostatnio troche zajeta. Wiem ze mazurek da mi zwolnienie bo zawsze mi je proponuje ale pracy nie mam ciezkiej daleko tez nie mam bo 5 minut samochodem a w domu bym sie chyba nudzila wiec uzgodnilam ze swoim szefem ze do polowy grudnia jeszcze bede chodzic chociaz boire zwolnienie od 24 listopada(bo wtedy ide do gina) a na zwolnieniu bede chodzic do pracy i szef zaplaci mi jeszcze raz takie same pobory. Wiec mi sie oplaca . A czuje sie tez calkiem dobrze. Mysle ze 1,5 miesiaca w domu w zupelnosci mi wystarczy.

Ostatnio sie przerazilam, bo bylam u innego gina i wedlug tamtej wagi wyszlo, ze mam prawie 15 kg. na plusie.... Ale kontrolnie zwazylam sie u mojej mamy i porownujac wyniki sprezd ciazy i teraz na jej wadze wychodzi 10 :-) Mialam nadzieje w sumie, ze mniej przytyje, ale przy mojej przedciazowej niedowadzie gin sugerowal, zeby wrzucic tak z 16-18 kg. Mam nadzieje, ze sie zmieszcze ;-)

Od kilku tygodni co poniedziałek miałam 1 kg więcej, a tymczasem dzisiaj rano niespodzianka i nic nie przybyło ;D ;D ;D więc na + 10 utknęliśmy na jakiś czas ;D ;D ;D

reklama
Do góry