reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

minąl kolejny tydzien i u mnie 2 kg przybyly i tak jest od 2 miesiecy,w srode ide do gina i niech mi diete da jakas bo w drzwiach sie nie zmieszcze a jak mnie do samochodu wszadza jak na porod trzeba bedzie jechac????mam +14kg

reklama
Znacie już to uczucie ociężałości? Ja właśnie dziś pierwszy raz się tak poczułam i jakoś tak mi z tym dziwnie i jeszcze nie swojo. Chyba czas sie z tym oswoić ::)
Kolega pozbawił mnie dziś porannego spacerku i podwiózł do pracy. Uśmialiśmy się nieziemsko przy moim wysiadaniu z samochodu. Musiałam się dobrze rozbujać i wspomóc się efektem dźwiękowym w stylu stękanie staruszki, żeby dupsko mogło oderwać się od siedzenia i przenieść ciężar na kolanka. Koleżka powiedział, żebym się nie martwiła, bo z biegiem czasu będzie mi pomagał kopniakami wypychając mnie na zewnątrz :laugh: :laugh: :laugh:

Oj Dynia znamy. Ja wczoraj po basenie miałam problem z założeniem skarpetek :(. no i już jestem po pierwszym rozwiązywaniu sznyrowadel przez mojego kochanego mężusia. Oby tak dalej ;)

Karola7, znam ten ból z dawnych czasów, kiedy w gorsecie gipsowym chodziłam, ale jaja :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: też dokładnie 9 miesięcy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Kiedy nikogo w domu nie było szłam na dół ze sznurówkami w garści i koleżanki mi pod blokiem sznurowały. Dobrze, że je miałam i mogłam na nie liczyć.
Kup sobie takie buty jak ja. Wyglądają zupełnie jak glany, są sznurowane z przodu - co daje możliwość poluzowania, w razie opuchnięcia nóg, a od wewnątrz są na suwaczek więc łatwo się zakładają. Mam szafkę w przedpokoju, zadzieram na nią nogę i zasuwam bucik. Póki co daję radę bo jeszcze nie mam "lustrzycy" :laugh: :laugh: :laugh:

Ja tam sobie kupiłam buty na zamek :-) a co do wysiadania z samochodu to wczoraj miałam to samo. Hehe najpierw trzeba huśtawkę zrobić, później złapać czegoś/kogoś stabilnego i ziuuuuuuuu :-) heheh jak babuleńka. 3majcie kciuki ide po 12 po wyniki glukozy ::)

Magduska to powiedz nam jaki wynik Ci wyszedł ;)

Co do sznurowania bucików to oj mam z tym już niezły problem, mężuś już zaczął
mi w tym pomagac ;)

reklama
Pisałam w innym wątku mam 103 cm w brzuniu ostatnio miałam 106-107 ale pod koniec dnia wiec
biore pod uwage te 103cm rano!! No to Karola doganiasz mnie!!! ;D

Do góry