reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
nie wiem jak w przypadku kobiet w ciazy...ale espumisan podoje sie nawet pacjentom przed operacja, sama kiedys mialam na wzdecia i byl rewelacyjny , jesli dochodzi juz do takich "ekscesow" jak omdlenia to moze warto spytac gin a czy mozna to brac.....dobrze ze nas nie wzdyma azotem ;l-) wtedy lataly bysmy jak baloniki w powietrzu ;-)
pozdrowionka
ps. a koperek wlasnie jest na wzdecia wszedzie pisza.....

no właśnie, to jest najdziwniejsze... moja rodzina puka się w czoło jak wybieram z ziemniaczków koperek, ale wystarczy że zapomnę i mam wielki kłopot :(

Dzieciom podaje sie herbatki z kopru włoskiego - możne kupić na każdym stoisku dla niemowląt. Tylko nie wiem co w przypadku Misiaq. A ja dzisiaj byłam jak wielki balon i pomógł mi ......... BASEN. było super ;D

Karola mam tą herbatkę "Kopruś" taką w saszetkach i wyobraź sobie że nie ma takich właściwości w działaniu jak zwykły świeży koperek... :)

a ja juz mam +5,5 :D ale tez mam straszne zaparcia,od tygodnia nie odwiedzilam kibelka,tak na powaznie,tez tak macie???? :-[ :( :(

Ja na wadze  miałam + 5 kg/6 kg zależy czy się ważyłam rano czy wieczorem  ;D ale teraz tak jakbym spadła 1-2 kg. Ale pójdę w 22/23  tyg. do gina to się zważę dokładnie. :D Jeśli chodzi o zaparcia to ja nie mam i puki co niem iałam z tym problemów. Jem dużo błonnika -więc jest ok :D

reklama
JKACHA107 ja w ciąży, wręcz przeciwnie, pod tym względem jest ekstra. w ciąży mam raczej lepszą przemianę, a może taką budowę, że nie narzekam na zaparcia. Ale z tego co wiem to zaparcia są typową dolegliwością w ciąży, więc więcej jabłuszek, ciemne pieczywo, dużo picia i powinno ci się poprawić.

Do góry