reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

No to ja przy was to starucha ;) ;) ;) Karolla mozesz opisac tą rwę kulszową. ktoś mi powiedział,że to co mi dolega to może byc rwa. fenks

reklama
Karola nagle mam rwanie od nerek na pleckach aż po pośladki i udo na nodze i wtedy noga jest
sztywna i boli strasznie wczesniej to jak chodziłam to mnie tak bolało jakbym miała korzonki i nawet
można trochę kuśtykać przy tym ;) ale teraz mam takie jednorazowe bóle!!

to samo mialam, ale przeszlo a teraz kurde mam bolaca przednia czesc uda :-( jak stoje za dlugo albo chodze..... straszne.....i wiem zde to akurat nie od ciazy jest bo mialam to juz w marcu :-(

Jak boli, to przynajmniej wiadomo, ze sie jeszcze zyje ;-)
A mnie wczoraj tak jelitka bolaly od zatwardzenia i gozow (przepraszam za opowiesc), ze znow zaslablam. Malo brakowalo, a mama (akurat u niej sie to dzialo), alarmowalaby pogotowie, bo juz sie bala, ze to co innego boli.

mhm... nie mam zamiaru sie dac. Ale wczoraj marzylam o trokarowaniu (dla niewtajemniczonych to taki zabieg u bydla polegajacy na przebicu brzucha i upuszczeniu gazow po tym, jak sie np. krowa odmie :-) )

reklama
Do góry