reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

:) :) :) Jejku ja chyba jestem najstarsza na forum no ale cóż lepiej późno niż wcale  :laugh: :laugh: :laugh: dobrze że się w porę obudzilam nie nie żartuję u mnie przeważyla szala z przeszlości . Tak jak wy jestem dumna ze swojego brzusia

reklama
:) :) dzięki to bardzo mile :) szczególnie teraz bardzo lubię słuchać miłych slów :) głaskania :)bardzo potrzebuję przytulania .... Pierwszy raz w życiu dosięgla mnie waga 58kg

Klara wygladasz na gora 25 lat powaznie........ a co do wagi ech ja w najlepszych latach wazylam 58 kilo przy 172 cm wzrostu a dzisiaj ...szkoda pisac......

Tyle co cię dosięgło to ja przed ciążą ważyłam przy 169 cm i byłam z tej wagi bardzo dumna więc gdybym tyle ważyła po ciąży to byłabym w siódmym niebie ;D ;D

Karolla chcialam tak khmm wiesz.... no ale juz napisze po polsku
wazylam 66 prawie przed ciazaa.... a teraz waze 72 prawie....pierwszy raz w zyciu tyle ale te kiloski sa kochane :-)

reklama
łomatko...zdałam sobie wlasnie spraw z tego ze juz do nadwagi sie kwalifikuje hahaha 172 cm wzrostu i prawie 72 kilo czystej wagi...no ale nas jest dwoje wiec....

Do góry