reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja już nie pójdę, bo mam wrazenie, że jak któras przychodzi w ciązy to znaczy, że plecy, nogi oraz inne części ciała maja boleć bo to normalne

reklama
no własnie ja sie spotkalam juz z tym u laryngologa z tym ze babka powiedziala ze to moze byc wynik burzyy chormonalnej , ale to tylko jedno z przypuszczebn wiec nie mozna tego bagatelizowac i dala mi antybiotyk gdyby slinianka mi sie nie naprawila sama po 3 dniach...cale szczescie obeszlo sie bez leku....a w moim przypadku najlepsze bylo by usg uda, wkoncu to nie ma wplywu na dzidzie chyba...bo to nie przeswietlenie....z drugiej strony boje sie isc jak mi cos tam uroslo to chyba sie zalamie :-(

Myfa,nie martw sie.Ja kilka tyg temu miałam podobne objawy,tylko u mnie zaczynało sie od pośladka lewego i promieniowało,aż do kolana lewej nogi.Okropność.Miałam problemy z chodzeniem.Pomógł mi masaż. :)Od tamtej pory sie nie powtórzyło.Trzymam kciuki ,żeby szybko przeszło.Pozdrawiam. ;)

Myfa może nie ostro ;) zacznij od delikatnego głaskania od kolana w górę wzdłuz bolącego mięśnia, potem jak już skóra się zaadaptuje do dotyku możesz zacząć delikatnie rozcierać też w górę, ale okrężnymi ruchami. Jeśli i to nie sprawia ci bólu wtedy możesz zacząć delikatnie ugniatać, a potem wstrząsać i poklepywac na koniec. Najlepiej poproś kogoś bo samemu to trudno to zrobić :)

dzieki Misqu, dam rade - musze bo męza jeszcze 2 tyg nie mam.... ale sama dobra jestem w te klocki :o) mam wrazenie ze to cos z nerwem jeszcze jest w tym udzie ech no nic,,,,,, 25 lat a juz sie sypie ;-)
buziaczki

Myfa ja wczoraj leżąc na kanapie dostałam znowu bóli jak na rwę kulszową trawło to moment ale bolało nieziemsko
hi hi 25 lat mamy a do muzeum sie nadajemy!! :D :D

Mnie wczoraj zdrętwiała prawa ręka i ból promieniował od łokcia. Nadmienię, że też mam 25 lat. Czyżby uwiąd starczy? :)

reklama
Do góry