reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

U mnie waga na razie stoi w miejscu-58kg. Spadlo mi 6,5 ciazowych kiloskow i 2 wypracowane w stanie malzenstwa. jeszcze 2 i wroce do wagi sprzed slubu...ale jem teraz jak opetana. prawie zawsze jak mati ciagnie mleczko, ja cos wcinam.boje sie ze dopiro teraz utyje

reklama
Yyyyyghhh kurna Mika ale Ty lasencja jestes nie ma co !!!
Ja pożegnałam sie z kolejnym kiloskiem pa pa .... jakoś mi wcale nie jest smutno ;)

Dziewczyny :) ja w ramach powrotu do formy ;) wybrałam sie z kolezanka do kina (seans o 11.15 buahhahaa ;)).Gorąco polecam WYZNANIA GEJSZY.Czytałam ksiązke, byłam zachwycona ale nie umiałam wyobrazić sobie tego wszytkiego...A film???? kolory, zdjecia,KIMONA !!!, cały klimat - dla mnei super :) Taki babski film w sam raz na ekhm ... ;) odreagowanie :)

Antares... ja tez sie wybiarem na ten film, ale.... Co Ty zrobilas z dzidzia na ten czas??
Bo ja jakos nie wyobrazam sobie zostawienie malej na tak dlugo z tatusiem :-(

Antares77 pisze:
Dziewczyny :) ja w ramach powrotu do formy ;) wybrałam sie z kolezanka do kina (seans o 11.15 buahhahaa ;)).Gorąco polecam WYZNANIA GEJSZY.Czytałam ksiązke, byłam zachwycona ale nie umiałam wyobrazić sobie tego wszytkiego...A film???? kolory, zdjecia,KIMONA !!!, cały klimat - dla mnei super :) Taki babski film w sam raz na ekhm ... ;) odreagowanie :)

Antares ja byłam z mężem wczoraj :) film boski! a mały u dziadków został :D

Kira przecież tatuś nie skrzywdzi Emilki !!! babo idź na ten film koniecznie!

Misia, ale moja mala jedzie tylko na cycu. Nie chce jej na razie dawac inaczej... Odpada zciagniecie i zostawienie w butli. Nie probowalismy nigdy w ten sposob, a nie chce ich obojga stresowac. A niestety nie jestem w stanie przewidziec, czy tym razem przerwa miedzy karmieniami wynisie 3 godziny (to u nas maksimum), czy 1,5 (co zdaza sie najczesciej), czy moze tylko 0,5 co tez dosyc czesto sie nam przytrafia ;-(
I jak tu ich zostawic??
A ze tatus nie zrobi krzywdy to wiem doskonale. Oni swietnie daja sobie rade beze mnie.... Tylko gdyby jeszcze mieli jakiegos cycka pelnego mleka ;-)

reklama
Kira ja ci dobrze radzę może się taka sytuacja przytrafić że będziesz musiala gdzieś wyjść na parę godzin i lepiej żebys ściąganie pokarmu dla Emilki miała juz opanowane...

Do góry