U mnie waga na razie stoi w miejscu-58kg. Spadlo mi 6,5 ciazowych kiloskow i 2 wypracowane w stanie malzenstwa. jeszcze 2 i wroce do wagi sprzed slubu...ale jem teraz jak opetana. prawie zawsze jak mati ciagnie mleczko, ja cos wcinam.boje sie ze dopiro teraz utyje
reklama
Dziewczyny ja w ramach powrotu do formy wybrałam sie z kolezanka do kina (seans o 11.15 buahhahaa ).Gorąco polecam WYZNANIA GEJSZY.Czytałam ksiązke, byłam zachwycona ale nie umiałam wyobrazić sobie tego wszytkiego...A film???? kolory, zdjecia,KIMONA !!!, cały klimat - dla mnei super Taki babski film w sam raz na ekhm ... odreagowanie
Antares77 pisze:Dziewczyny ja w ramach powrotu do formy wybrałam sie z kolezanka do kina (seans o 11.15 buahhahaa ).Gorąco polecam WYZNANIA GEJSZY.Czytałam ksiązke, byłam zachwycona ale nie umiałam wyobrazić sobie tego wszytkiego...A film???? kolory, zdjecia,KIMONA !!!, cały klimat - dla mnei super Taki babski film w sam raz na ekhm ... odreagowanie
Antares ja byłam z mężem wczoraj film boski! a mały u dziadków został
Kira przecież tatuś nie skrzywdzi Emilki !!! babo idź na ten film koniecznie!
Misia, ale moja mala jedzie tylko na cycu. Nie chce jej na razie dawac inaczej... Odpada zciagniecie i zostawienie w butli. Nie probowalismy nigdy w ten sposob, a nie chce ich obojga stresowac. A niestety nie jestem w stanie przewidziec, czy tym razem przerwa miedzy karmieniami wynisie 3 godziny (to u nas maksimum), czy 1,5 (co zdaza sie najczesciej), czy moze tylko 0,5 co tez dosyc czesto sie nam przytrafia ;-(
I jak tu ich zostawic??
A ze tatus nie zrobi krzywdy to wiem doskonale. Oni swietnie daja sobie rade beze mnie.... Tylko gdyby jeszcze mieli jakiegos cycka pelnego mleka ;-)
I jak tu ich zostawic??
A ze tatus nie zrobi krzywdy to wiem doskonale. Oni swietnie daja sobie rade beze mnie.... Tylko gdyby jeszcze mieli jakiegos cycka pelnego mleka ;-)
reklama