reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Kurcze dziewczynki to ja powinnam się cieszyć na maksa, żadnych leków na obkurczanie nie dostałam, wszystko ponoć ładnie samo sie
zaczęło obkurczać, dzisiaj w ogóle już nic nie czuje po cc - goi się na mnie jak na psie!

reklama
ja w sumie te juz nic nie czuje czasem jak za duoz podzwigam to pobolewa szew na srodku...poza tym krwawienie sie jakby konczylo, ale nie wiem czy sie cieszyc bo dwa dni temu gin na usg powiedzial ze jescze krewki jest ech...
kacha107 dostalam oksocy....a pozniej jak na 4 dobe wyplynel mi skrzep wielkosci piesci prawie...jakies zatrzyki domiesionwo po nich myslalam ze mama gignatyczna miesiaczke gdyby nie ketonal ech nie wytrzymala bym chyba ;-)

Karolla to jest nas dwie - gdybym mogła wybierać poród to bez dwóch zdań wybrałabym cc a mam porównanie - miałam piekielny poród naturalny i cc było dla mnie wybawieniem.

bez komplikacji cc jest naprawde ulga dla mamy, ale nie da sie przewidziec co bedzie...u mnie bylo super do momentu krwotoku chociaz i wdedy ja tego nie odczowalam jakos....

Waga w dniu porodu rano- 66kg, czyli ok.7kg na plusie.

Na drugi dzien po porodzie na szpitalnej wadze- 60kg.

Dzisiaj tj. 6 doba 59kg, czyli spoko mam niby tyle samo, co przed ciaza, tyle, ze miesnie brzuszka jakby zanikly, taka galaretka jest. Tez tak macie?

reklama
Mika no to rewelacja po tygodniu waga z przed ciązy.
A na brzuszku galaretka to normalka -skóra musi się ściągnąć - trzeba troszkę czasu aby doszła do siebie.

Do góry