reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

O tak brzusio galaretka ;D to chyba normalka ale wciąga sie widzę po sobie po 3 tyg!
No i 15 kg na minusie, juz moge wreszcie wejsć jakies wieksze rzeczy sprzed ciąży hurra!
Ale jeszcze 10 kg do zrzucenia :(

reklama
jeju Karolla mów mi tak jeszcze bo ja tak patrzę na ten flaczek z przodu i tracę nadzieję, ale skoro mówisz że po 3 tygodniach to mam jesczze troszkę czasu ;)

U mnie prawie kilo mniej czyli na plusie 7. Porobiłam pomiary i uda, ramiona są jak przed ciążą ale jeszcze w tali 6 cm i w biodrach 4 cm na plusie bo piersi to mam 9 cm większe ale tego nie liczę hihi.

Karolla super wynik-gratulacje. Ja na razie zrzuciłam 11,5 ale przytyłam w ciąży 26kg, więc jeszcze dużo pracy przede mną.

u mnie teraz waga wolniej spada...ale do idealu jeszcze 13 kilo do zrzucenia ale 17 na minusie juz :-)

Misia nie martw sie u mnie co prawda powoli to wszystko sie zmniejsza ale roznice widac :-)

A u mnie już 9 kg na minusie, więc do ideału zostało mi 11 (bo chce zrzucić jeszcze 3 kilkosy które gdzieś jeszcze przed ciążą się zebrały)

Po porodzie już miesiąc i tydzień waga wróciła do normy mimo tego że jem jak odkurzacz wszystko i dużo. Ale ale co z tego że waga OK jak pupsko jakięś większe a ćwiczyć jeszcze nie mogę

reklama
Klara, nie widziałaś mojego dupska, to jest dopiero masakra. Mam plan zrzucić nadwagę do czerwca, ale nie sądzę że mi się uda.

Do góry