reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

O tak brzusio galaretka ;D to chyba normalka ale wciąga sie widzę po sobie po 3 tyg!
No i 15 kg na minusie, juz moge wreszcie wejsć jakies wieksze rzeczy sprzed ciąży hurra!
Ale jeszcze 10 kg do zrzucenia :(

reklama
jeju Karolla mów mi tak jeszcze bo ja tak patrzę na ten flaczek z przodu i tracę nadzieję, ale skoro mówisz że po 3 tygodniach to mam jesczze troszkę czasu ;)

U mnie prawie kilo mniej czyli na plusie 7. Porobiłam pomiary i uda, ramiona są jak przed ciążą ale jeszcze w tali 6 cm i w biodrach 4 cm na plusie bo piersi to mam 9 cm większe ale tego nie liczę hihi.

Karolla super wynik-gratulacje. Ja na razie zrzuciłam 11,5 ale przytyłam w ciąży 26kg, więc jeszcze dużo pracy przede mną.

u mnie teraz waga wolniej spada...ale do idealu jeszcze 13 kilo do zrzucenia ale 17 na minusie juz :-)

Misia nie martw sie u mnie co prawda powoli to wszystko sie zmniejsza ale roznice widac :-)

A u mnie już 9 kg na minusie, więc do ideału zostało mi 11 (bo chce zrzucić jeszcze 3 kilkosy które gdzieś jeszcze przed ciążą się zebrały)

Po porodzie już miesiąc i tydzień waga wróciła do normy mimo tego że jem jak odkurzacz wszystko i dużo. Ale ale co z tego że waga OK jak pupsko jakięś większe a ćwiczyć jeszcze nie mogę

reklama
Klara, nie widziałaś mojego dupska, to jest dopiero masakra. Mam plan zrzucić nadwagę do czerwca, ale nie sądzę że mi się uda.

Do góry