reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

ja tez cala ciąże używalam Musteli (i dalej uzywam) ale niestety pare rozstepow mam na bioderkach :( takze u mnie to genetyczne i nie do unikniecia, ale moze jakbym wcale nie uzywala kremu mialabym wiecej??? ::)
a tak jest tylko pare niewielkich... ::)

reklama
A ja jak przez całą ciążę nic to mi się zrobił nad pępkiem i pod pępkiem . Smarowałam oliwką bambino. Nic i nic, więc potem to mi się już nie chciało smarować i teraz mam za swoje. Ale moja mama miała dużo dużych rozstępów, więc też mogę to zwalić na geny ;)

Misia widze ze mialas pdobnie jak ja ale mi pasa zadnego nie dali.... :-( do tej pory nie wiem gdzie mam zoladek.....a moja macica byla tak rciagnieta mega ze sam lekarz soe wuystraszyl...poza tym co najgorsze nie chciala sie kurczyc diabliaca jedna....wczoraj bylam na usg i jest wlasciwej wielkosci jak na ten etap pologu....ech ale ciagle mam schizy jak mi skrzep ik jakis wyplynie a u mnie musi sie oczyscic to po krwotou...ech do kurczenia brzuszka najlepsee karmienie :-) piersia...

Myfa a Ty jeszcze masz krwawienia? Bo ja już praktycznie nic nie mam w końcu sie diabelstwo skończyło!

Myfa80 pisze:
Misia widze ze mialas pdobnie jak ja ale mi pasa zadnego nie dali.... :-(

mi też Myfciu nie dali, mąż mi kupił w szpitalnej aptece...

ja też dostawałam leki na obkurczanie macicy, mimo że karmiłam dość intensywnie to to nie wystarczało... naprawdę same problemy po tych cesarkach, ja się naprawdę dziwię że babki chcą za to jeszcze płacić... dziwię się tym które mogą urodzić naturalnie, oczywiście :)

na obkurczanie tez dostalam nie zle dawki ..... krawienie mam ale mniejsze juz.....

reklama
Do góry