reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

Karolla, ty sie nie załamuj wagą sprzed ciazy-ważny jest tez wzrost, a ty nie wygladałas mi na szczególnie niską dziewczynkę. Ja wprawdzie ważyłam 48 kg, ale mam 168 cm wzrostu-48 przy 168 to nie jest bardzo mało.

reklama
Magda bo ja ci zaraz krzywde zrobię. ;) 48 przy 168 to bardzo malo. Ja miałam 53 przy 164 i to nie było dużo (chociaz boczkami bylo troszkę widać). Ja to marzę żeby do 50 powrócić (bo tak miałam zanim mi sie po pigulach przytyło)

Madzia popieram Karolę 48kg to mega mało ja tyle ważyłam jak miałam 19 latek i wpadłam w szał
odchudzania ale wyglądałam jak kościotrupek ;)
Ja mam 170 cm wiec tylko 2cm wiecej niż Ty kochana!
Ale wagą sie już przestałam przejmować ....

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :p :p :p :p :p :p :p  nie nie waga teraz nawet o tym nie myślę są ważniejsze sprawy poród torba do szpitala obcykać drogę mam nadzieję że nie będzie korków bo to daleko ode mnie. ::) ::) ::) ::) ::)

Ja przy wzroscie 170 i wadze 54 kg,ciagle slyszalam ze mam niedowage... :)
a teraz 17 kg wiecej,a gin mowi ze moge przytyc nawet 20,i to bedzie norma
wiec sie juz nie przejmuje :)

reklama
Do góry