reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
wczoraj czytałam, że musimy teraz przybierać na wadze ok 0,5 kg na tydzień, nieważne ile już przytyłyśmy i nie starać się ograniczać.
A ja dzisiaj spotkałam kumpele która w kwietniu urodziła ślicznego synka, przytyła w sumie 24kg jest niska ma 160cm wzrostu
i naprawde wygladała już w 9 mieisacu jak kuleczka a teraz laska nieziemska, nóżki szczuplutkie, brzusio płaski, a cycuszki hmmm imponujących
rozmiarów nadal karmi piersią schudła bez diety i ćwiczeń bo jest leniuszkiem dzidzia wyciagnęła z niej cały tłuszczyk i wygląda imponująco !!
A wiec kochane głowa do góry !
i naprawde wygladała już w 9 mieisacu jak kuleczka a teraz laska nieziemska, nóżki szczuplutkie, brzusio płaski, a cycuszki hmmm imponujących
rozmiarów nadal karmi piersią schudła bez diety i ćwiczeń bo jest leniuszkiem dzidzia wyciagnęła z niej cały tłuszczyk i wygląda imponująco !!
A wiec kochane głowa do góry !
No i dlatego ja sie juz przestalam tym stresowac :-) Jesli nie zatrzyma mi sie tepo przybierania na wadze na 100% bedzie wiecej niz 20 kg. na plusie. Ale mam to juz w nosie totalnie. Wiem, ze mala ze mnie wszystko wyciagnie, bo ja zawsze bardzo latwo chudne bez specjalnych wysilkow :-)
dynia
papla maniakalna
Kira, z tego co wyczytałam w mądrych poradnikach, to ktoś taki jak Ty, szczupły w sensie, niedoważony lub też przy dolnych widełkach normy, powinien więcej przybrać na wadze, właśnie w okolicach 20 - 23 kilo. Myślę więc, że u Ciebie przyrost odbywa się wręcz książkowo
reklama
eeeee...yyyyyy.. a ja ma z 9-10 do przodu.ok 110- 111 w brzuchu od dłuższego czasu..
Bejbisia jak sie rusza to jakby jej było niewygodnie, czy coś...Mam nadzieje, ze ma wystarczajaco duzo miejsca.W piątek mam USG - sie przekonam jaki to duży Smoczek we mnie mieszka
Bejbisia jak sie rusza to jakby jej było niewygodnie, czy coś...Mam nadzieje, ze ma wystarczajaco duzo miejsca.W piątek mam USG - sie przekonam jaki to duży Smoczek we mnie mieszka