reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Swoją drogą, to jest mega zabawne: jak chcę zrobić siusiu i idę do łazienki, to śladowe ilości lecą, a jak mnie ktoś rozśmieszy, albo kichnę i nie mam wtedy ochoty robic nic innego, to zwieracz nie wytrzymuje napięcia :)

reklama
Hahaha Madziu chyba każda z nas to ma. Mój pęcherz wariuje nocą. Wstaje-zwlekam się z łóżka czasem tylko dla jednej kropelki. Koszmar, który jeszcze ze zdwojoną siłą nas będzie prześladował w 9-mcu jak brzuchalek opadnie. Już się boję ;D

Magdulska jesteś super ;D ;D - majtki poporodowe - no muszę zaserwować to swojemu ciekawe co powie - sexbomba ;D ;D

Ja tam niestety wiem, gdzie poszly moje dodatkowe kilogramy ;-( Czesc w brzuszek (mam teraz 97-99 cm), ale to tam, gdzie przed ciaza bylo 74... tam gdzie bylo moje wymarzone po ciazy i zawsze dumnie podkreslane 58, jest mniej ;-).... Niestety wiekszosc jest na tylku (dobilam do setki ;-( ratunku !!!!) i na udach ;-( Wiec w miejscach, z ktorych zawsze najtrudniej mi sie zrzucalo ;-(

Ja tam zawsze w biodrach duża byłam i uda też niczego sobie.
Równo rok temu śmialiśmy się na imprezce z Piotrkiem, że jak mam takie biodra szerokie to się nadaję do rodzenia dzieci i planowaliśmi sześcioro ;D ;D ;D Mam nadzieję, że już zapomniał i Janek to nie dobry początek :laugh: :laugh: :laugh:

Moja waga troche drgnela od 7 m-ca. Lacznie mam ok.4,5 kg na +. Teraz od 2 tyg. wskakuje mi co tydz.0,5kg. To moja dzidzia zaczyna rosnac!!!

A ja się zmirzyłam i mam 104 cm w pępku i w biuście - urosłam 1 cm - waga na razie stoi ale 15-tego idę do gina to zobaczę bo moja jest mało miarodajna ;D

No to moja waga na szczęście się zatrzymała. Mam 101-102 cm w brzuszku i 14 kg na plusie ;D ;D ;D Mama mówi, że już teraz nie będę tak rosła jak w ostatnim czasie. Przeważnie mama ma rację oby i tym razem teak było ;)

a ja sie cieszylam ,ze moja tez przystopowala,bo przez ostatni miesiac tylko 2 kg(pisze tylko ,bo wczesniej bylo 5,5kg,no ale teraz po tygodniu znow +1kg wiec ...jestem najciezsza mamusia lutowa,hihi mam +17kg ::) ::) ::)

reklama
Kacha... nie ciesz sie tak :-) Ja mam na plusie 16,5 a w tygodniach jestem troche za Toba :-) Wiec spokojnie na tym etapie Cie smigne ;-)

Do góry