reklama
dynia
papla maniakalna
Szok Karolla!!! Ja mam 101 a mam wrażenie że jakaś duża się zrobiłam ostatnio, widać to tylko złudzenie optyczne
Kachna321bum
Fanka BB :)
u mnie 400 gram przez ostatnie 2 tygodnie i mam już 90 cm w najszerszym miejscu brzuszka.
Wiecie ja cały czas chodzę po domu w luźnej koszuli nocnej i jak się raz na jakiś czas ubiorę "po ludzku" to moje słonko takie maślane oczka robi, że aż mi się chce śmiać i mówi że fajnie bo w tej koszuli to się snuję po domu jak duch ;D ;D
Jednak faceci pomomo wszystko zwracają uwagę na wygląd - niby jak się pytasz w czym ci lepiej to odpowiedzą że i w tym i w tym dobrze, ale jak przyjdzie co do czego to wiedzą czego chcą
Jednak faceci pomomo wszystko zwracają uwagę na wygląd - niby jak się pytasz w czym ci lepiej to odpowiedzą że i w tym i w tym dobrze, ale jak przyjdzie co do czego to wiedzą czego chcą
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Nie bardzo rozumiem, skąd się bierze moja waga i gdzie ona tak naprawdę jest. Zmierzyłam sobie brzuszek przezd chwilą, w najbardziej wypasionym miejscu - 86 cm. Przed ciąża było 62, 63 cm. A przytyłam 12 kg. Zdjęcia robiłam po mega jedzeniu i piciu. Łapki mam prawie takie same chude jak wcześniej. Fakt, że uda i posladki są teraz zrobione z jakiejś trudnej do wytłumaczenia galaretki Ale czy woda może tyle ważyć, skoro po brzuszku nie jest bardzo dużo widać? Czy to może mieć związek z wysokim ciśnieniem? (wysokim jak na mnie- dzis : 142/91, a kiedyś góra 100/70) I notorycznym piciem i brakiem siusiania?