reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Wiecie ja cały czas chodzę po domu w luźnej koszuli nocnej i jak się raz na jakiś czas ubiorę "po ludzku" to moje słonko takie maślane oczka robi, że aż mi się chce śmiać i mówi że fajnie bo w tej koszuli to się snuję po domu jak duch ;D ;D

Jednak faceci pomomo wszystko zwracają uwagę na wygląd - niby jak się pytasz w czym ci lepiej to odpowiedzą że i w tym i w tym dobrze, ale jak przyjdzie co do czego to wiedzą czego chcą ;)

A mój dziś powiedział, że ma ochotę na sexi bieliznę hahahahahahahahah ale się uśmiałam ;-) takie przezroczyste majtki poporodowe będą dobre?? ;D ;D ;D

reklama
Nie bardzo rozumiem, skąd się bierze moja waga i gdzie ona tak naprawdę jest. Zmierzyłam sobie brzuszek przezd chwilą, w najbardziej wypasionym miejscu - 86 cm. Przed ciąża było 62, 63 cm. A przytyłam 12 kg. Zdjęcia robiłam po mega jedzeniu i piciu. Łapki mam prawie takie same chude jak wcześniej. Fakt, że uda i posladki są teraz zrobione z jakiejś trudnej do wytłumaczenia galaretki :) Ale czy woda może tyle ważyć, skoro po brzuszku nie jest bardzo dużo widać? Czy to może mieć związek z wysokim ciśnieniem? (wysokim jak na mnie- dzis : 142/91, a kiedyś góra 100/70) I notorycznym piciem i brakiem siusiania?

Do góry