reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Antares chyba chodzi o Myfce o wagę, wymiary i inne pierdoły !!! ;D
Brawo Myfcia dołączam do Ciebie wywalam wage przez okno ;D a centymetr nożyczkami potraktuje ;D

dokładnie tak jak mówi Karolla...mi juz waga powiewa waze sie z ciekawosci albo jak u gina jestem.... teraz widze ze wody duzo mam w sobie..

Kochane poczytalam sobie na forum naszych pazdziernikoweczek jak wracaja do swojej poprzedniej wagi oto cytat:
"3 tygodnie po porodzie 18 kg mniej... jeszcze 6 niestety
dziewczyny które przytyły powyżej 20 kg (czy tylko mnie się to udało?) jak to wygląda u was??"

reszta na stronce warto poczytac...https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2981.615.html
Kira wyglada na to ze bedziesz wazyla mniej o wiele niz przed ciaza...

a ja juz sie przyzwyczilam do tego wygladu mojego i wszyscy mowia,ze mi tak pasuje,wiec jesli tak zostanie po porodzie,to coz...trzeba bedzie tylko garderobe wymienic :)))
nie ma co sie przejmowac
a zaczynacie sie troszku bac juz porodu dziewczynki,czy bez jakichkolwiek obaw??? mnie czasami tak troszku strach lapie...

reklama
Ja przy Matim miala +18. A po roku -2 kg. Jak bylo w między czasie nie bardzo wiem, bo waga byla u rodziców i dostęp tylko od czasu do czasu. Nie ochudzałam sie specjalnie, nie ćwiczyłam prawie wcale (no może na basen chodzilam raz w tygodniu, ale to z Matusiem, więc jakiś wysiłków ekstremalnych nie bylo). Dziewczyny zobaczycie, jak nie bedziemy przesadzały z ilością jedzenia to male samo wyciągnie nadmiary tłuszczyku.

Do góry