reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja jestem 11 do przodu, z tym, ze 8 kg to dwa ostatnie miesiace, bo wczesniej waga stala. I wlasnie od dwoch miesiecy biore feminatal. No ale trudno, jak nie bralam byla troche senna i oslabiona. Wole pozniej sie katowac cwiczeniami, zeby powrocic do wagi niz teraz chodzic struta. Chociaz nie ukrywam, ze musze pilnowac wagi....bo jak tak dalej pojdzie to dojde do 100:)

reklama
Ha! A memu Markowi to tylko 2 kg brakuje do setki :laugh: :laugh: :laugh: a mi 2 kg do 80
A mi docinał, że gruba jestem i ciężka :laugh: :laugh: :laugh:
Zdjęłam miarę z obojga i on, kiedy wciągnie brzuch ma tyle w pasie co ja w 7 miesiącu ciąży czyli 102 cm :laugh: :laugh: :laugh:
A wzrostem jesteś my równi po 175 cm :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Dziś już tylko "mamuśka" do mnie mówi i pomija pozostałe epitetyty :laugh: :laugh: :laugh:

heheh, moj mezus tez razem ze mna pedzi do przodu:) i jak raczy do mnie powiedziec "paczusiu" albo "grubasku", odgryzam sie "spojrz na siebie sloniku", albo " ja w lutym zlece z wagi a ty?":)
Robi wtedy glupia minke, hihih, oczywiscie wszystko w zartach:)

Ja może nie przytyłam dużo kilogramów, ale że zawsze byłam niska i drobna to wszystko straaasznie widać. Wczoraj jechałam z mamą i Piotrka mamą do krawcowej i po drodze mnie pocieszyły, że teraz to się dopiero zaczyna tyć.
grrr... mama nadzieję, że tylko straszą

Ja mam obecnie 10 kilo na plusie...ale poszło mi tylko w brzuszek i cycuszki....wyglądam całkiem dobrze...zresztą pokarzę Wam zdjecia to same zobaczycie ;D

reklama
Wczoraj wieczorkiem zrobilam nowe pomiary swego ciala waga na + 9kg waga tak jakby się zatrzymala. ale brzusio 90cm w pępku tj 30cm na +

Do góry