reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

U mnie nospa kosztuje 8-9 zł 20 tabl. a ja musze brać po 3 dziennie. W szpitalu podawali mi galospę i po konsultacji z lekarzem mogę ja brać bo to jest to samo i kosztuje 5-6 zł 20 szt. ;D

reklama
Rybeczko boję się zapeszać ale ponoć od następnej wizyty zaczynam zmniejszać dawki leków. Ta wczorajsz wizyta to chyba byla najwspanialsza od dlugiego czasu

Arkadiusz i Basia pisze:
Dziewczyny moze to troche krepujace pytanie ale jak sobie radzicie z depilacja tych intymnych miejsc bo przez ten nasz brzuszek to nie jest takie łatwe :( napiszcie cos

Basiu ja na razie jakoś radze sobie sama, choc wiem, że z dość marnym skutkiem. Bardziej na czuja niz wizualnie ;). No ale mężuś już pytał czy mi nie pomagać w tych sprawach, no i przed porodem powiedzial, że to załatwi bo on to zrobi delikatniej i dokładniej niż jakaś salowa w szpitalu. No więc chyba niedługo skorzystam z jego pomocy. :laugh:

Klara słonko trzymam kciuki = będzie dobrze :-* :-*
Myfcia czemu co 2 dzień maternę - też po niej szybciej rośniesz tak jak ja?

reklama
tak Rybko dzisiaj spytalam sie gina czemu tyle utylam i czy to po maternie powiedzial ze to bomba witaminkowa wiec po niej wyglada sie jak malinka zdrowa....do tego slodycze odstawie chociaz przy moim niskim poziomie glukozy nie wiem czy to wslkazane...w poniedzialek ide na wizyte do nowego gina juz w nowym domku pierwszy raz bede miala kontakt z polozna w gabinecie , bo moj gin sam przyjmowal...i az sie boje co powie o tych 16 kilosach....

Do góry