reklama
dynia
papla maniakalna
Karolla! Ty, to, ja widzę, za dużo byś chciała. Nie można mieć wszystkiego!
Jesteś piękna!
Jesteś młoda!
Jesteś zdrowa!
Będziesz miała córeńkę!
Masz świetne mebelki w kuchni, których Ci inne kobitki zazdroszczą!
Ciuszki masz piękne i te Twoje i dla Oleńki!
Konkurs na brzuszek wygrałaś!!!!!
I jeszcze Ci źle?!?
Jesteś piękna!
Jesteś młoda!
Jesteś zdrowa!
Będziesz miała córeńkę!
Masz świetne mebelki w kuchni, których Ci inne kobitki zazdroszczą!
Ciuszki masz piękne i te Twoje i dla Oleńki!
Konkurs na brzuszek wygrałaś!!!!!
I jeszcze Ci źle?!?
dynia
papla maniakalna
No, to też fajne hobby :laugh: :laugh: :laugh:
dynia
papla maniakalna
Mi to się marzy, żeby było jak na filmach. Dziecko wyszło i brzuch opadł w jednej chwili.
Mama wraca ze szpitala z talią osy i dzieciątkiem na rękach. Ach jakże by było pięknie
Ale i tak nie jest z nami źle. Te nasze kilogramy to z pewnością stracimy, bo to nie tłuszczyk.
Moja mama, jej siostry i mamy moich koleżanek, całe ich pokolenie wyznające zasadę "muszę jeść za dwoje" one to dopiero tyły. Mało która zgubiła nadmiar ciałka, większość ma go do tej pory, bo wygodniej było dorobić nową teorię "kochanego ciałka nigdy dość".
Więc jeśli którejś z nas się nie uda proponuję wziąć przykład ze starszych :laugh: :laugh: :laugh:
Mama wraca ze szpitala z talią osy i dzieciątkiem na rękach. Ach jakże by było pięknie
Ale i tak nie jest z nami źle. Te nasze kilogramy to z pewnością stracimy, bo to nie tłuszczyk.
Moja mama, jej siostry i mamy moich koleżanek, całe ich pokolenie wyznające zasadę "muszę jeść za dwoje" one to dopiero tyły. Mało która zgubiła nadmiar ciałka, większość ma go do tej pory, bo wygodniej było dorobić nową teorię "kochanego ciałka nigdy dość".
Więc jeśli którejś z nas się nie uda proponuję wziąć przykład ze starszych :laugh: :laugh: :laugh:
reklama