reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Karolla! Ty, to, ja widzę, za dużo byś chciała. Nie można mieć wszystkiego!
Jesteś piękna!
Jesteś młoda!
Jesteś zdrowa!
Będziesz miała córeńkę!
Masz świetne mebelki w kuchni, których Ci inne kobitki zazdroszczą!
Ciuszki masz piękne i te Twoje i dla Oleńki!
Konkurs na brzuszek wygrałaś!!!!!
I jeszcze Ci źle?!?

Ha ha Dynia Ty wiesz jak poprawić humorek :-* :-* dzięki kochana jestes
a z wagą bedę walczyć ale po ciąży ( jak przez całe życie zresztą ;) )

Karolla nie martw sie. Sama walczyc nie będziesz, ja ci pomogę. Mysle, ze jeszcze kilka dziewczyn też sie na liste dopisze. ;) :)

Ha, ha..... a ja zaraz po urodzeniu malej (jakis miesiac pozniej) mam robic zdjatka i powinnam wrocic do wagi sprzed ciazy. Mam niezla motywacje ;-)
Dolacze sie do silnej grupy zrzucajacej wage :-)

Pisałam wam, że moja przyjaciółka już 18 kg zrzuciła?? A przytyła 12 w ciąży. Filip ma prawie 4 miesiące a ona wygląda jakby nigdy nie rodziła.

Mi to się marzy, żeby było jak na filmach. Dziecko wyszło i brzuch opadł w jednej chwili.
Mama wraca ze szpitala z talią osy i dzieciątkiem na rękach. Ach jakże by było pięknie :) :)
Ale i tak nie jest z nami źle. Te nasze kilogramy to z pewnością stracimy, bo to nie tłuszczyk.
Moja mama, jej siostry i mamy moich koleżanek, całe ich pokolenie wyznające zasadę "muszę jeść za dwoje" one to dopiero tyły. Mało która zgubiła nadmiar ciałka, większość ma go do tej pory, bo wygodniej było dorobić nową teorię "kochanego ciałka nigdy dość".
Więc jeśli którejś z nas się nie uda proponuję wziąć przykład ze starszych :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Dynia, niestety część tej naszej wagi to jednak tłuszczyk. Magazynuje sie po to, zeby podczas karmienia sie spalać. No , ale jak sie postaramy to na 100% sie uda.

Do góry