reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

ja dzisiaj zaczęłam brać żelazo i gin powiedział, że po tym są problemy z brzuszkiem, ale powiedział też, że specjalnie przepisuje mi to droższe bo po nim nie tak bardzo jak po tym naszym polskim. grrr... Ja w ogóle mam "zespół jelita nadwrażliwego" i często brzuszek bolał, ale o dziwo odkąd jestem w ciąży problemów nie ma :p

reklama
Oj Kacha ja mam ostatnio ten sam problem. Chociaż jabłka zajadam w strasznych ilosciach. mi zawsze pomagała maślanka, ale teraz jakoś mi nie wchodzi, nie wiem czemu. Sam zapach skutecznie mnie odstrasza.

Ja moze nie mam o tyle problemu z zaparciami co z wzdeciami. Straszna rzecz...Meczy mnie juz tak od miesiaca. A brzuch mam wtedy ogromniasty. ja narazie przytylam 10 kilo. Moj rekord w ostatnim miesiacu to 5 kilo na plusie.

Oj współczuje Wam Kochane z tymi zaparciami. Ja miałam to na samym poczatku. Co ja wtedy jadlam.... na pewno jakieś musli z morelami czy śliwkami suszonymi, kompocik z jabłek, same jabłka tez podobno pomagają. Mis ie jakoś samo rzeszło po kościach - mam nadzieje,że niedługo i Wam przejdzie.

Ja w tym miesiacu mam kolejny kg do przodu czyli w sumie 6 kg. Gin mówi, że książkowo.

:)

Ja jeszcze ze starych, przedciazowych czasow (teraz juz nie mam zaparc ;-) ) polecam sliwki suszone, ale nie tylko takie soute.... Wieczorkiem zalac goraca woda kilka sliwek , a rano naczczo wypic te wode i zjesc sliweczki...
Moze niezbyt dobre, ale mnie czasami pomagalo....

reklama
Do góry