reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

A ja sobie pod koniec września trochę obcięłam :p Ale do wiązania się jeszcze nadają. No tak, ale Wy mnie nie widziałyście jeszcze :p Mam głupi skaner,z którego nie potrafię korzystać, i aparat, który sam nie potrafi robić zdjęć. Ale Piotrek mi obiecał, że mi zrobi jakieś ładne zdjęcie. Nie wiem czy on ma wolne we wtorek, czy w środę, ale coś tam wkleję.

reklama
taką fryzurkę miałam w lipcu 2004, mój Kuba mnie pojechał maszynką w maju na 0,5 cm a to na zdjęciu to już troszkę odrośnięte włoski :p :

misiapunk.jpg

Misia powiem Ci że widziałam Twoje foty na waszej www super Ci w krótkich włoskach taka moja opinia ;)
ja mam w tej chwili do ramion, rosną jak szalone ale wypadają też chociaż po tym jak uzywam preparatu z czarnej rzodkwi jest lepiej
niewiele lepiej ale lepiej ;D
ponoć kobiety po 3-4 miesiacach od porodu zmieniają fryzurę tak mi mówiła moja fryzjerka zobaczymy kiedy ja zrobie zdecydowane ciecie ;)

Misqu pierwszy raz widze kobiete ktora tak ladnie wyglada w nietypowej fryzurce :-) a co do zdjecia dzisiejszego wygladasz slicznie :-) ja jakas zapuchnieta dzisiaj za dlugo spalam chyba :-(

Misia tez slyszalam, ze przy noworodku najlepiej spisuja sie albo dlugie wloski w konski ogon, albo calkiem krociutkie. Ja mam takie troche za lopatki, ale zrobilam sobie w piatek grzywke :-)
A co zmian fryzury po urodzeniu dzidzi, to ja sie spotkalam z teoria, ze kobiety zmieniaja fryzury w momentach przelomowych (a do takich nalezy urodzenie dziecka) np. po slubie, po rozwodzie, zmianie pracy etc.
Wiec mozliwe, ze za kilka miesiecy same siebie nie poznamy ;-)

aaaa nie pochwalilam sie, jak nabralam cialka. Mam 9 kilo na plusie .... Ale do mojej makszmalnej wagi jaka kiedys mialam brakuje mi jeszcze kilka kg.

Moją mamę pół roku po pierwszym porodzie ojciec ostrzygł na krótko, bo jej włosy garściami wychodziły. Dwa tygodnie z domu nie wyszła ze wstydu ale do dziś już w króciutki włosach pędza. Warkocz miała okazały dość, zachowała go na pamiatkę lub na perukę gdyby na starość wyłysiała dokumentnie choć nie zanosi się na to, ale jak by co to leżą.
Moje włosy do pół pleców siegają i nie chcę ich stracić bo to połowa mojej kobiecości, resztę atrybutów mam w bardzo symbolicznych rozmiarach.

reklama
Karolla pisze:
Misia powiem Ci że widziałam Twoje foty na waszej www super Ci w krótkich włoskach taka moja opinia ;)

Popieram Karollę. A co do fryzur to chyba koński ogon najlepszy przy maluszku. Tylko niestety trzeba sie przygotowac na to, że włoski będą wymazane oliwką (przynajmniej moje były).

Do góry