reklama
O to dobrze wiedzieć że soli nie powinno sie jeść ja lubie słone niestety ostatnio pierwszy raz po przebudzeniu rano miałam
spuchniete dłonie nigdy mi sie to wczesniej nie zdarzyło stopy puchną czasem ale pod koniec dnia ale żeby ręce spuchły z rana ???
spuchniete dłonie nigdy mi sie to wczesniej nie zdarzyło stopy puchną czasem ale pod koniec dnia ale żeby ręce spuchły z rana ???
karola7
Fanka BB :)
Karolla niestety takie juz uroki ciąży, ale ograniczenie soli może pomóc. A co do puchnięcia to przecież większość dziewczyn pod koniec ciąży już nie nosi pierścionków, czy obraczek, bo łapki jakeis takie pulchniejsze. Ja z Matim nosilam do końca, ale to pewnie dlatego, że natura obdarzyla mnie okropnie chudymi dłońmi i rękami. Polożna to sie nawet ze mnie smiała, że nawet pod koniec ciąży nie może porządnie zmierzyć mi cisnienia, bo mam za chuda rękę. Szkoda tylko, że to tyczy sie wyłącznie tej części ciala
Kachna321bum
Fanka BB :)
U mnie 51 kg, czyli 5 do przodu. Na buzi jakoś nie widać, ale plecki mi wysiadają pomału. A na zdjęciu Cię Misia nie poznałam, chyba przez inną fryzurkę.
reklama
no właśnie kachna mnie nie poznała ... hmmm słodyczy nie mogę jeść brrrr nie smakują mi, ale za to duuuuużo piję...
Karola co do fryzurki to na razie chyba zapuszczam... słyszałam że po porodzie nie będzie czasu na pindrzenie się przed lustrem, więc modelowanie i układanie włosków odpada... a więc dłuższe włosy w koński ogon można związać, no chyba że mi tak już będą wypadać że będę zmuszona obciąć na króciutko
Karola co do fryzurki to na razie chyba zapuszczam... słyszałam że po porodzie nie będzie czasu na pindrzenie się przed lustrem, więc modelowanie i układanie włosków odpada... a więc dłuższe włosy w koński ogon można związać, no chyba że mi tak już będą wypadać że będę zmuszona obciąć na króciutko