reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

dzięki dziewuszki, ja także uważam że dobrze mi w krótkich włoskach, lubię taką fryzurkę, ale jak ma się przez dłuższy czas to samo na włosach to aż się prosi żeby coś zmienić ;)
Dlatego na razie zapuszczam i zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieje że włosy "nie wyjdą" :)...
Karola z tą oliwką to jeszcze jeszcze i tak często myję głowę, ale mojej kuzynce to synek powyrywał włosy, tak mu się długie spodobały ;) więc przy długich to chyba tylko w wersji "koński ogon" jak się do dziecka zbliżamy :p

reklama
Hej hej, witam po weekendzie u babci. Nie wiem jak to sie stalo, ale od soboty przytylam 4 kg (moze jeszcze trawie te golabki ktore wczoraj ciocia zrobila?) :o Nie podoba mi sie to, bo byloby juz 13 kg na plusie! Trzeba bedzie przejsc na owocki zamiast slodyczy, tylko kto zje te ciasta ktore przywiezlismy ;)
Ja ciachnelam wloski poltora miesiaca temu. Juz dawno mnie nosilo zeby cos zmienic, mialam okazje - wesele kuzyna, no i stalo sie :) Jestem super zadowolona, zamiast godziny (mycie, suszenie, ulkadanie) spedzam w lazience 10 min, odrobina żelku i jestem piekna ;) Chyba zostane przy tej fryzurce na dluzej!

Ja też noszę sie z zamiarem ścięcia włosów mam dosć ciągłego suszenia, układania dzień w dzień rano poza tym zimno sie robi i choroby
łapie przez to poranne mycie :(

A ja się ścięłam jakoś w lutym albo marcu. Ale zaraz po wizycie u fryzjera postanowiłam, że jednka zapuszczam ;) :laugh:. Jakoś nie moge sie przekonac do krótkich włosów. To już drugi raz w moim zyciu, ale chyba ostatni. (Tym bardziej, że pokażdym ścięciu zachodzę w ciążę ;))
A ukladać i tak musze, nawet krótkie, więc zadna róznica.

Haha Misia. Fajnie Ci tak było ;D Ja też uwielbiam zmieniać coś w wyglądzie i tak w kółko, jak nie jeż to rude, jak nie rude to blond, jak nie jasne to granatowa czerń. Tylko Piotrek się piekli, bo jemu się podobają moje naturalne :p

mhm... a ja dorobilam wlasnie jeszcze wiecej grzywki ;-)
Musze zrobic zdjecie, czy tylko w lustrze wygladam teraz jak pyza na polskich sciezkach ;-)

Wlasnie przed chwila narzekalam, ze jestem gruuuba... A moj ukochany Mąż przytulil mnie i mowi: Jestes sliczna. Jestes ósmym cudem świata. Kolos rodyjski moze sie przy Tobie schowac... :laugh:
RATUNKU!!! ;)

reklama
Do góry