reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
remeny WIDZE,ZE MASZ TAKIE NAPADY JAK JA ;D ;D ,tez tak czasem reaguje,prawie codzien,ze gruba...itd,mezus pociesza,no ale na chwilke tylko pomaga,mysle ,ze to ta pogoda tak dziala... ale co tam glowa do gory ,za 3 miesiace zacznie sie etap gubienia kg wiec jeszcze mozemy troche poszalec,a u mnie 10 kg ::) ::)

Ja łapie doła przy kazdym ubieraniu już nie mam swetrów a robi sie coraz zimniej :( brrr
wczoraj mnie mąż zaciagnął i namówił bo mi sie nawet przymierzac nei chciało ( do czego to doszło ?)
kupiłam sweterek XL w solarze ze strechem fajnie lezy na brzusiu ale po ciąży biore sie za siebie nie ma co
siłownia, bieżnia ..... ha ha ale mam plany ;)

ech....chciala bym tak a ja kurka na meble odkladac musze ale bez kredytu pewnie sie nie obejdzie... :-( ja w xl chodze juz od miesiaca.....

Mika to zaczynasz do przodu z wagą. A tak się balaś.

No a ja przez ostatnie 2 tygodnie tylko 0,5 kg. Hurrra. Ale to chyba zasługa braku slodyczy. Może się tendencja utrzyma i nie bedzie tak źle pod koniec ciąży.

kacha 107... mhm.... czy grubsza??? Sama nie wiem. Przy moim wzroscie (180 cm.) prawidlowa waga zaczyna sie od 62 kg. najwiecej wazylam jakies 67-68. Nie dosc, ze przytylam po pigulkach, to jeszcze zatrzymywalam wode w organizmnie jak chorowalam na nerki, a potem dostalam sterydy wlsnie na te nerki. I tak sie nazbieralo tego, ze wrzucilam sporo w baaaardzo ktotkim czasie. Potem po odstawieniu lekow, rzuceniu pigul i przy wydatnej pomocy streso wszelakich schudlam. Przed ciaza startowalam z waga 53 kg. Przytylam juz 9, wiec mam dopiero w tym momencie prawidlowa wage :-)
A do tej najwiekszej brakuje jeszcze jakies 4-5 kg.
:-)
Glatego jakos nie jestem przerazona przybieraniem wagi, bo znam siebie z taka iloscia kg., ale bez dzidzi w brzuszku :-)

to faktycznie nie ma sie czym martwic ;D ;D ;D
wazysz jak dobry kurczak ;D ;D
ja to cale zycie okraglutka ;D ;D no i teraz przybieram 1,5 kg tygod. boje sie ,ze cos jest nie tak

reklama
Do góry