reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Madzia a ty wszystkiego na nas nie zrzucaj - moj wirus jużpowinien przejśc na ciebie więc do roboty ;)
Ja dzisiaj wszamałam już 2 kawalki weselnych placków :p ;D ale zamierzam wreszcie troszkę pocwiczyć.
blond pisze:
karola 7 dawaj fotki nowej fryzurki
blond ja się tylko czesałam :-[

reklama
Ja chyba musiałam być w dzieciństwie zaszczepiona na to paskudztwo. Albo monitor źle stoi. Albo jeszcze sie inkubuje. Jednakowoż-zaczekam ;D ;D ;D.

(Nie ma co ukrywać, mnie się po prostu nie chce ćwiczyć i do niczego te wszystkie wymówki. Wiedziałam, ze dopóki nie wrócę do pracy, nie mam co marzyć o wejściu w stare spodnie-jak się teraz wychodzi z domu 2 razy w tygodniu to niestety tak jest :D.)

Czujna jak ważka, gajowy i łasica ;D.
czuwaj9bm.jpg

No to ja sie chwale wczoraj 150 brzuchów, 30 min na maszynie i 10 min na skakance a dzis zakwasy!! ;D

Ja w sobote wykupuje karnet na siłownie ,inaczej sie nie zmobilizuje :)
a mimo ze kilogramki jakos leca w dół,opona brzuszna została i biodra jeszcze takie szerokie :(

Ja wybieram się na basenik ale tak dla siebie dla sportu.... Bo Do formy fizycznej wróciłam gorzej z tą psychiczną :)

reklama
Do góry